Billboard’un 21. Yüzyılın En Büyük Pop Yıldızları Listesi: Biraz Tartışmalı!

Billboard pop müziğin devlerini açıklıyor!

YAZAR: Aslı Şahin
Miley Cyrus at Grammys.jpeg
2024 Jeff Kravitz, Getty Images

Billboard, 21. yüzyılın en büyük pop yıldızları için bir liste hazırladı ve bu listedeki bazı isimler açıklandı. Ancak işin magazin tarafına gelince, son günlerde listede yer alan bazı isimler P Diddy davasında da anılıyor ve bu da kafalarımızı karıştırıyor doğrusu. Henüz kesin bir sonuca varılmamış olsa da sosyal medya bu gündemle çalkalanmaya devam ediyor! Ne olursa olsun, bu isimler pop dünyasında büyük bir yer edinmiş durumda en azından bu liste için. İşte Billboard'a göre yüzyılımıza damga vuran pop yıldızları karşınızda:

10. Adele: Rolling In The Deep ile yıllar önce tüm dikkatleri üzerine çeken Adele, her zaman beklentilerimizi karşılayan bir isim oldu. Müziğe ara vererek bizi üzmüş olsa da bizim için yeri her zaman ayrı!

View post on Instagram
 

11. Usher

View post on Instagram
 

12. Eminem:“Rap God” lakabını boşuna almamış, Eminem rap dünyasında efsanevi bir isim.

View post on Instagram
 

13. Nicki Minaj: Rap'in kraliçesi! Tarzı, sözleri ve ikonik tavrıyla her zaman zirvede! 

View post on Instagram
 

14. Justin Timberlake: Boyband ile başlayıp solo kariyerine devam eden Timberlake, 2000’li yılların büyük isimlerinden bir tanesiydi. 

View post on Instagram
 

15. Miley Cyrus: Hannah Montana’dan Grammy ödüllü bir yıldıza! Benzersiz vokal yeteneğiyle Miley, bu listede yer almayı hak etti!

View post on Instagram
 

16. Jay-Z

Watch on YouTube

17. Shakira: Büyüleyici dansları, harika sahne performansıyla, Shakira, pop müziğin evrensel sembollerinden biri oldu. 

View post on Instagram
 

18. The Weeknd: Karanlık ve büyüleyici melodileri, etkileyici vokal performansı ve kendine özgü tarzıyla modern pop müziğini başka bir boyuta taşıdı.

View post on Instagram
 

19. BTS: K-pop’un küresel fırtınası! ARMY ile dünya çapında bir devrime imza attılar.

View post on Instagram
 

20. Bruno Mars: Her şarkısıyla farklı bir döneme yolculuk ettiren Mars, müziğiyle hayatımıza dokunmaya devam ediyor. 

View post on Instagram
 

21. Lil Wayne:

View post on Instagram
 

22. One Direction: Listede sırada One Direction var. Ne yazık ki Liam Payne 16 Ekim'de, listenin açıklanmasından bir gün sonra hayatını kaybetti. Çocukluğumuzun en önemli boyband'lerinden One Direction'dan birinin ölümünü öğrenmek bir jenerasyon için karmaşık hisleri beraberinde getiriyor. Liam'ın ölümü ve geçmişi hakkındaki tartışmalar hala devam ediyor.

Watch on YouTube

23. Bad Bunny: Latin müziğini ana akıma taşıyan isimlerden biri olan Bad Bunny, enerjisi ve tarzıyla her zaman güçlü bir sahne ışığına sahip. 

View post on Instagram
 

24. Ed Sheeran: Duygusal sözleri ve romantik şarkılarıyla Ed Sheeran, gitarıyla hepimizin kalbini fethetti. 

View post on Instagram
 

25. Katy Perry: Rengarenk klipleri ve eğlenceli şarkılarıyla tanıdığımız ve sevdiğimiz Katy Perry, her zaman pop dünyasının yön gösterenlerinden biri oldu. 

View post on Instagram
 

Siz liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu listede kesinlikle yer almalı dediğiniz birileri var mı? Bizimle fikirlerinizi @cosmopolitanturkiye uzerinden paylaşabilirsiniz!

asli-sahin
Aslı Şahin
Editöryal Stajyer
Aslı, moda ve popüler kültür üzerine içerik üretmeyi seven bir yazardır. Dijital pazarlama ve marka yönetimi alanlarında kendini geliştiren Aslı, çeşitli sanat sergilerinde çalışarak sergi planlama ve organizasyon süreçlerinde deneyim kazanmıştır. Şu anda Cosmopolitan Türkiye’de staj yaparak yazarlık kariyerine adım atmaktadır.
Devamını okumak için tıklayın