Charli XCX ve Billie Eilish 10.000 İç Çamaşırını İyiliğe Dönüştürdü

İkili, Guess video klibindeki 10.000 iç çamaşırını ihtiyaç sahiplerine bağışladı.

YAZAR: Yiğitcan Genç
GettyImages-1290230774.jpeg
Polina Tuliakova / EyeEm | Getty Images

Charli XCX ve Billie Eilish’in Guess adlı müzik videosunu izlediyseniz, gözünüze çamaşır dolu sahneler çarpmış olabilir. Evet, doğru gördünüz! Videoda adeta iç çamaşırı yağmuru yaşandı. Ama bu çamaşırların akıbeti sizi şaşırtabilir: İkili, bu 10.000 adet giyilmemiş iç çamaşırını küresel yardım kuruluşu I Support The Girls'e bağışlamayı seçti.

Watch on YouTube

ABD’de kurulan ve şimdi dünya genelinde faaliyet gösteren I Support The Girls, sütyen, iç çamaşırı ve regl hijyen ürünleri topluyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Charli XCX ve Billie Eilish’in bağışı, bu hayati öneme sahip kuruluşun daha fazla kadına ulaşmasına katkı sağlıyor.

Bu anlamlı hareket, Charli XCX’in son albümü Brat’in deluxe versiyonunun çıkışını da taçlandırıyor. Haziran ayında piyasaya çıkan albüm, müzik dünyasında büyük ses getirdi ve hayranları bir kez daha mest etti. Guess videosundaki iç çamaşırları ise sadece dekor olarak kalmadı, dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

Bu tarz örnek davranışlar, ünlülerin gücünü ve etkisini doğru amaçlar için nasıl kullanabileceğini bize bir kez daha gösteriyor. Charli XCX ve Billie Eilish, müziklerinin yanı sıra kalpleriyle de hayranlarının takdirini kazanmayı başarıyor!

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın