It Ends with Us'ın Prömiyerinde Blake Lively, Britney Spears'ı Selamlıyor

It Ends with Us, göz alıcı prömiyeri ve yıldız kadrosuyla bu yazın en çok konuşulan filmi olmaya aday!

YAZAR: Yiğitcan Genç
Cindy Ord _ Getty Images.jpeg
Cindy Ord | Getty Images

Blake Lively, Justin Baldoni ve Brandon Sklenar'ın başrollerinde olduğu It Ends with Us, New York City'de göz kamaştırıcı bir prömiyerle sinemaseverlerle buluştu. Colleen Hoover'ın çok satan 2016 romanından uyarlanan bu film, bu yazın en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya aday!

Hikâye, üniversiteden mezun olduktan sonra Boston'a taşınan Lily (Lively) ve onun Ryle (Baldoni) ile yaşadığı fırtınalı aşkı konu alıyor. Ancak, Lily'nin lise aşkı Atlas (Sklenar) geri dönünce işler karışıyor ve Lily ile Ryle arasındaki ilişki tehlikeye giriyor.

Lincoln Center'daki kırmızı halıda Lively, Baldoni ve Sklenar'a Jenny Slate, Hasan Minhaj, Amy Morton, Alex Neustaedter ve Isabela Ferrer gibi yıldızlar eşlik etti. Prömiyere katılan ünlü isimler arasında tabii ki Ryan Reynolds da vardı.

Cindy Ord _ Getty Images 1.jpeg

Filmin yönetmenliğini Justin Baldoni üstlenirken, senaryo Christy Hall'un kaleminden çıktı. Hall, daha önce Netflix dizisi I Am Not Okay with This'i ortaklaşa yaratmış ve Sean Penn ile Dakota Johnson'ın rol aldığı Daddio filmini yönetmişti.

Gala gecesinde filmden daha fazla konuşulan tek şey ise Blake Lively’nin elbisesi oldu. (Kendisi bu konuda usta! Gigi'yle Deadpool & Wolverine galasında giydikleri matching kıyafetleri hâlâ unutamadık.) Lively, Britney Spears'ın 2002 yılında giydiği vintage Versace elbiseyi tercih ederek kırmızı halıyı çiçeklerle süsledi. 

Cindy Ord _ Getty Images 2.jpeg

Spears elbiseyi 2002'de Versace'nin Milano Moda Haftası gösterisine katılırken giymişti. Lively, Instagram hikâyesinde Britney'e saygılarını sunan tatlı bir not yazdı ve kıyafetinde sanatçıya atıfta bulunma kararını açıkladı. Blake, Britney'nin elbise içinde ışıldadığı bir fotoğrafın yanına "Hepimizin parlamasını, yazmasını ve hikâyelerimizi paylaşmasını isteyen nihai kraliçe," diye yazdı.

GettyImages-1458672595.jpeg

It Ends with Us, etkileyici hikâyesi ve yıldız oyuncu kadrosuyla bu yazın en çok konuşulan filmlerinden biri olmaya aday!

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın