Cosmo’nun Haftalık ‘İnternet Boyfriend’ Listesi

Bakın bu hafta listemizde kimler var.

YAZAR: Cosmo Ekibi
cosmo internet boyfriend.jpg
Getty Images/Dilara Olgun

Cosmo’da listeleri çok seviyoruz. Listelememiz gereken konu başlığı yakışıklı, iyi niyetli, tatlı erkekler ise, keyfimizden geçilmiyor. Yanlış anlaşılmasın, Cosmo olarak insanları listelerken dışlamak, tktktk gibi bir amacımız yok. Amacımız o hafta iç ve dış güzellikleri ile gözümüze takılmış ya da internette kendilerine yer edinmiş ‘sevgililerimizi’ bir listeye yerleştirmek. Siz de görün diye. Yani… aslında bu bir servis. Yani, elimize sağlık. Hiç önemli değil, afiyetler.

Bakalım bu haftanın internet boyfriend listesinde kimler kaç numarada:

  1. Mondo Duplantis - Tabii ki Paris 2024 etkisinden daha çıkamadığımız için o altın madalya ve dünya rekorları ile beraber listemizin de başında Mondo geliyor. Yakışıklılığının yanısıra, sevgilisine karşı tutumu ile hepimizin kalbini çaldı.

    View post on Instagram
     
  2. Thomas Ceccon - Tek bir harf yazacağız ve konuyu kapatacağız. 

    View post on Instagram
     
  3. Metin Akdülger - Altausse’dan fotoğraflar paylaşan Akdülger’in doğada vakit geçirmesi, rahatlaması, bize de iyi geldi. Bizi de rahatlattı.

    View post on Instagram
     
  4. Paul Mescal - Normal İnsanlar’dan beri gündemimizden çıkmayan, kısa şortları ile kalbimize giren Mescal, bu sefer de Gladyatör 2 filmi için giydikleri ile listemize girdi. Röportajlarındaki sakin ve rahat tavrı da hoşumuza gitti. Bir de kolları tabii… Kollarını gördünüz mü?

    View post on Instagram
     
  5. Damiano David - 2021 Eurovision’undan beri hayatımızda olan David, bıyık bırtaktı. Çok da yakıştı. Sesi de çok güzel, etkileniyoruz. Aynı zamanda stiline bayılıyoruz; cesur, kalıplara sığmayan, alışılmışın dışında. Söyleyeceklerimiz bu kadar.

    View post on Instagram
     
  6. Tom Hardy - Öyle işte.
  7. Kerem Bursin - L’Officiel’in yeni kapağı Kerem Bursin’i uzun zamandır böyle görmüyorduk. Çok hoş.

    View post on Instagram
     
  8. Justin Baldoni - Colleen Hoover’ın kitabı Bizimle Başladı Bizimle Bitti’nın filminde başrollerden biri olan Baldoni’nin saçlarına bayılıyoruz.

    View post on Instagram
     
  9. Pedro Pascal - Açıklayamıyoruz, enerjisel bir çekim. O da Gladyatör 2’de Mescal ile beraber yer alıyor. Heyecanlıyız. 

    View post on Instagram
     
  10. Birkan Sokullu - Esquire’ın 200. Sayısında motorun üzerinde bize derin ve biraz endişeli gözlerle bakan Sokullu’yu bu hafta listemizde 10. Sıraya koyuyoruz.
  11. Bir sonraki listemizde görüşmek üzere. 

    View post on Instagram
     
disco_C.png
Cosmo Ekibi
Ekip
Cosmo'nun kolektif düşünceleri ve fikirleri burada. Beraber yazdık diyelim :)