Kim Kardashian TV Dünyasında Yeni Bir Adım Atıyor

Kim Kardashian 20th Television anlaşması ile TV projelerine dönüyor.

YAZAR: Yiğitcan Genç
Presley Ann_Getty Images.png
Presley Ann | Getty Images

Kim Kardashian, televizyon dünyasında adından yine söz ettirmeyi başarıyor. 20th Television ile imzaladığı çok yıllı bir anlaşma ile prodüktörlük kariyerinde yeni bir yön çizmeye hazırlanıyor. Bu anlaşma kapsamında Kim, Hulu için birçok yeni dizi üretecek. İlk projesi ise yakın arkadaşı La La Anthony ile birlikte olacak.

Kim ve Lala’nın Ortak Projesi: Group Chat

Kim Kardashian’ın bu anlaşma çerçevesindeki ilk projesi, Group Chat adlı komedi dizisi olacak. Bu projede Kim, yakın arkadaşı ve TV yıldızı La La Anthony ile birlikte çalışacak. "Group Chat", Lala Anthony’nin 2014’te yayımlanan çok satan kitabı The Love Playbook: Rules for Love, Sex, and Happiness'dan uyarlandı. Dizinin yaratıcıları arasında ABC'nin başarılı yapımlarından Black-ish'in yaratıcısı Kenya Barris bulunuyor. Şov, BET Network ve 20th Television ortak yapımı olarak Hulu'da yayınlanacak. Henüz bir çıkış tarihi belirlenmemiş olsa da, Kim ve La La’nın birlikte yer alacağı bir dizi görmek oldukça heyecan verici.

Projeler Bununla Bitmiyor

Kim Kardashian’ın 20th Television ile olan anlaşması sadece Group Chat ile sınırlı değil. Ünlü yıldız, All's Fair adlı yeni drama projesinde de rol alacak ve bu projede başrolü üstlenecek. Tamamen kadınlardan oluşan bir avukat ekibinin lideri olarak izleyeceğimiz Kim'e bu projede oyuncu Glenn Close eşlik edecek ve ikili, projeyi yürütücü yapımcı olarak destekleyecekler.

Ayrıca Kim, Netflix ile Calabasas adında başka bir projeye başladı ve bu proje 2025’te prömiyer yapması planlanıyor. Kim, bu projede Emma Roberts ile birlikte yapımcı olarak görev alacak. Ayrıca, Kim’in prodüksiyon ve başrolünü üstlendiği The Fifth Wheel adlı Netflix filmi için büyük bir teklif savaşına girildi.

Kim Kardashian’ın 20th Television ile imzaladığı bu anlaşma, sadece kendi kariyerinde değil, televizyon dünyasında da büyük bir değişimi işaret ediyor. Kim, bu yeni projeleri ile hem yapımcılık hem de oyunculuk kariyerinde büyük adımlar atmaya devam edecek. Onu ekranlarda daha fazla görmek ve projelerini takip etmek için heyecanlanabilirsiniz. Yaratıcı projeleri, şov dünyasına neler getirecek merakla bekliyoruz!

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın