Paris’ten kopamıyoruz: Emily’nin Maceraları 15 Ağustos’ta Geri Dönüyor!

Çalkantılı kariyer ve aşk hayatıyla Amerikalı Emily’nin Paris’teki hayatının dördüncü sezonuna hazır mıyız?

YAZAR: Melis Karaca
Paris’ten kopamıyoruz_ Emily’nin maceraları 15 Ağustos’ta geri dönüyor!.jpeg
Jamie McCarthy | Getty Images

Bugünlerde Olimpiyat mücadeleleriyle gözümüz kulağımız Paris’te ve ağustos boyunca da kopamayacağa benziyoruz. Neden mi? Bütün Amerikalılığıyla üç sezondur Paris’in ve yakışıklılarının kalplerini karıştıran karakterimiz Emily’nin yeni maceraları 15 Ağustos’ta Netflix’e geliyor.

Watch on YouTube

Netflix yapımlarının pek çoğu gibi Emily in Paris de yeni sezonununda iki kısım olarak izleyiciyle buluşacak. 10 bölümlük dördüncü sezonun ilk beş bölümü 15 Ağustos, ikinci kısmı ise 12 Eylül’de yayınlanacak.

View post on Instagram
 

Başrollerinde Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery ve William Abadie gibi yıldızların yer aldığı Emily in Paris, bir Amerikalı gözünden Paris romantizmi sunarken yepyeni bir kültürde kendini var etme sürecini, bazen gıcık etse de adapte olma çabasını, bir Parizyen gibi havalı, bir Amerikalı gibi hevesli olmayı gösteriyor bizlere. Sex and the Citynin yapımcısı Darren Star’ın bizlere bahşettiği bu müthiş çerezlik Netflix romantik komedisi eylüle geçerken ihtiyacımız olan “ev moduna dönüş” için harika bir yardımcı olacak. Seine Nehri’nde yüzme müsabakalarından çıkıp biraz da Seine kenarında selfie çeken Emily’nin maceralarına odaklanmaya hazır olun!

melis karaca
Melis Karaca
Cosmopolitan Konular Editörü
Elif Melis Karaca gazetecilik kariyerine T24’te dış haberler editörü olarak başladı. T24’teki tecrübelerinin ardından Columbia Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu’nda yüksek lisansını tamamladı. Gündemi her yönüyle yakından takip etmeyi, dünyadaki her gelişmeye insan hikâyeleri gözüyle bakmayı seviyor.
Devamını okumak için tıklayın