Pınar Deniz Paris Moda Haftası'nda

Üstelik yanında Kendall Jenner ve Eva Longoria gibi dünya starları da var.

YAZAR: Yiğitcan Genç
L’Oréal Paris / Pınar Deniz

L’Oréal Paris’in ev sahipliğinde Paris Moda Haftası’nda gerçekleşecek özel defilede, Pınar Deniz, uluslararası podyumda boy göstermeye hazırlanıyor. Moda, güzellik ve kadın dayanışmasının bir araya geldiği bu etkinlikte heyecan dorukta!

Bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Le Défilé, güzellik ve teknolojiyi kapsayan temasıyla yalnızca modayla sınırlı kalmıyor. L’Oréal Paris, “Walk Your Worth” temasıyla bu etkinlikle kadınların güçlenmesini, kendi değerlerini fark etmelerini ve tabii ki o güçlü kız kardeşlik duygusunu kutlamayı hedefliyor. Yani, Paris’in göz alıcı ışıkları altında sadece moda değil, büyük bir mesaj da sahneye çıkıyor.

Pınar Deniz, bu özel etkinlikte yer almanın heyecanını yaşarken, bir Türk kadını olarak temsil ettiği anlamdan gurur duyduğunu dile getiriyor. Pınar Deniz’in yürüdüğü bu podyumda ona eşlik edecek diğer isimler arasında, Kendall Jenner, Eva Longoria, Jane Fonda, Andie MacDowell, Aishwarya Rai, Viola Davis, Cindy Bruna ve Liya Kebede gibi dünyaca ünlü modeller ve oyuncular da yer alıyor.

Moda ve güzelliğin ötesinde, kadınların içsel güçlerini yansıtan bu defile, 23 Eylül’de Türkiye saati ile saat 21:30’da Paris’in ikonik Place de l’Opéra’da gerçekleştirilecek. Etkinliği kaçırmak istemeyenler için Instagram ve L’Oréal Paris’in web sitelerinden canlı olarak takip edilebilecek, ekranlarınızın başında olun!

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın