Sabrina Carpenter MTV VMAs Sahnesini Uzaya Taşıdı!

VMAs sahnesinde hem hitler hem de uzaylılar vardı!

YAZAR: Yiğitcan Genç
2024-MTV-Video-Music-Awards---Press-Room-2171425758_3944x2630.jpeg
Jamie McCarthy | Getty Images

2024 MTV VMAs sahnesinden Sabrina Carpenter geçti. Uzay temalı bir performansla izleyicileri büyüleyen Sabrina, yalnızca şarkılarıyla değil, uzaylılarla olan etkileşimiyle de geceye damgasını vurdu. Espresso, Please Please Please ve Taste şarkılarından oluşan enerjik medley’si sırasında sahnede bir astronot ve mavi bir uzaylıyla flört etti ve hatta uzaylıyla uzunca öpüştü. Evet, yanlış okumadınız: Sabrina Carpenter, MTV VMAs sahnesinde bir uzaylıyla öpüştü. Bu sahne herkesin konuştuğu anlardan biri oldu. 

View post on Instagram
 

Cyndi Lauper'ın Sabrina’yı tanıtarak sahneye çıkardığı bu gösteri, baştan sona eğlenceli ve çılgınca geçti. Lauper, "Get ready to hear the entire place say ‘motherfucka!’” diyerek sahne öncesi heyecanı yükseltirken, Sabrina Please Please Please şarkısına gökyüzünde süzülen bir salıncakta başladı. Sabrina, sahnenin ortasına iner inmez Taste şarkısına geçti. 

Watch on YouTube

Sabrina'nın bu unutulmaz performansı, yedi dalda aday olduğu gecede Artist of the Year ve Song of the Year gibi önemli kategorilerde yarışırken gerçekleşti. Espresso ile yılın en büyük hitlerinden birine imza atan Sabrina, aynı zamanda albümü Short ‘n Sweet ile de Billboard 200 listesinde zirveye yerleşti. Hem müzik hem de sahne şovlarıyla yılın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

View post on Instagram
 


Tabii, performans sadece bu şovdan ibaret değildi. Sabrina, enerjik sahne hakimiyeti ve şarkılarının gücüyle VMAs’ın en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Kapanış şarkısı Espresso ise sahnede onlarca astronotla çevrili şekilde sergilenince, izleyiciler için gece tam anlamıyla zirveye çıktı. MTV VMAs sahnesindeki bu ilk büyük performansı, Sabrina'nın kariyerinde dönüm noktası oldu ve şüphesiz ki, gelecekte ondan daha da şaşırtıcı şeyler göreceğimizin işareti. 

Ödül gecesine damga vuran bir diğer isim de Taylor Swift oldu. Swift, 2024 MTV Video Music Awards'dan yedi ödülle ayrıldı. Bunlar arasında Post Malone ile birlikte yaptığı Fortnight ile kazandığı yılın videosu ödülü da bulunuyor. 

Watch on YouTube

Sabrina Carpenter, yılın şarkısı ödülünü kazanırken, Chappell Roan en iyi yeni sanatçı seçildi. Performanslarda ise Megan Thee Stallion, Katy Perry, Eminem, Blackpink’in Lisa’sı ve Lenny Kravitz gibi isimler sahne aldı.

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın