Ama Biz Senin Gibisini Bulamayız Adele

Adele, Las Vegas konserlerini tamamladıktan sonra müziğe uzun bir ara vereceğini ve kendine yeni bir hayat kurma planları yaptığını duyurdu.

YAZAR: Yiğitcan Genç
Kevin Mazur/Getty Images.jpeg
Kevin Mazur | Getty Images

Adele, Münih'teki konser serisinin ardından hayranlarına bir sürpriz yaptı ve uzun bir süre sahnelerden uzaklaşacağını açıkladı. Hepimizin hayran olduğu Adele, 10 gösterilik Münih pop-up konserlerinin ardından dinlenmeye çekilmeye hazırlanıyor. Adele’nin Las Vegas’taki A Weekend with Adele konserleri de 100. konserle birlikte kasım ayında sona erecek. Peki neden? Adele, artık bir süre müzikten uzaklaşmak ve kendisine odaklanmak istiyor. 

“Son yedi yıldır kendime yeni bir hayat inşa ettim ve artık onu yaşamak istiyorum.”

View post on Instagram
 

Adele'nin performansları duygusal anlamda son derece yoğun geçti ve bunu kendisi de kabul ediyor. Ocak 2022’de başladığı A Weekend with Adele konserlerinde 4.000 kişilik Las Vegas Caesar's Palace’da sahne almanın bile enerjisini tükettiğini söyleyen Adele, müzikle ve hayranlarıyla paylaştığı bu enerjisel değiş tokuşun onu yorduğunu itiraf ediyor. 
 

View post on Instagram
 

Ancak, onun yorulmasına şaşmamak gerek! Üstelik sadece sahne yorgunluğu değil, Adele'nin müzik endüstrisinin getirdiği şöhret baskısından da bunaldığı bir sır değil. Kendisi daha önce verdiği röportajlarda ünlü olmadan önceki hayatını özlediğini ve şöhretin onu zorladığını ifade etmişti. 

Hepimiz Adele’nin müziğe vereceği bu araya oldukça üzüldük. Acımızı hafifletmek için Cosmopolitan olarak Adele’nin eğlenceli anlarını derleyelim dedik.

Adele ve Jimmy Fallon'ın “Box of Lies” Oyunu

Adele ve Jimmy Fallon, The Tonight Show’un 2015'teki bu bölümünde gizemli kutuların içindeki objeleri birbirlerine karşı savunuyorlar. Adele’in gözlerinizin içine bakarak, elinde periye dönüşmüş bir T. Rex tuttuğuna sizi ikna etmeye çalıştığını hayal edin. Sakin kalabilir miydiniz? Sanmıyoruz!

Watch on YouTube

Grammy Ödülünü Parçalaması

Adele, 2017 yılında tam beş Grammy kazanırken, sahnede Beyonce’ye gözleri yaşartan bir konuşma yaptı. Yetmedi, ödülünü ikiye kırıp bir parçayı Beyonce’ye verdi! 

Watch on YouTube

Adele’in Carpool Karaoke Macerası

James Corden’ın Adele’le çıktığı o unutulmaz Carpool Karaoke macerasını hatırlamayan yoktur. Üstüne çay döktükten sonra Someone Like You'yu birlikte kusursuz bir şekilde söylerken, ardından Nicki Minaj’ın “Monster” şarkısına da tam gaz devam ediyorlar. Adele’in, bir restoranda arkadaşını beklerken sarhoş olup bir ailenin tüm yemeğini ödemesi hikayesi de bonus! 

Watch on YouTube

Instagram Canlı Yayını

2021'de yine müziğe verdiği altı yıllık arayı Easy On Me şarkısıyla bozan Adele, bu şarkının tanıtımı için de Instagram'da canlı yayınını tercih etti. 40 dakikalık spontane bir soru-cevap videosuna dönüşen bu yayında Adele, Aperol Spritz'e ve Hint yemeği tavuk kormaya olan sevgisini gösterdi, bir yandan da köpeklerine “Sessiz olun!” diye bağırdı. 

View post on Instagram
 

Adele’nin bu dinlenme süresi ne kadar sürecek, kimse tam olarak bilmiyor. Ama bir şey kesin, Adele geri döndüğünde yine tüm dünyayı kendine hayran bırakacak! Şimdi ise onun için hak ettiği uzun bir tatil yapma zamanı.

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın