Sonbaharın Şıklığı: Maje 2024 Koleksiyonu ile Yeniden Buluşuyoruz!

Sezonun en havalı görünümleriyle parlamaya hazır mısınız?

YAZAR: Yiğitcan Genç
Maje
Maje

Hazır mısınız? Çünkü bu sezon Maje, Sonbahar/Kış 2024 koleksiyonu ile hem şıklığı  hem de özgürlüğü bir araya getiriyor. Paris sokaklarının enerjisinden ilham alan bu koleksiyon, şehirli kadının tarzını yeniden tanımlıyor. Eğer "bu sonbahar ne giyeceğim?" diye düşünüyorsanız, Maje’nin yeni sezonu dolabınıza farklı bir soluk getirecek.

View post on Instagram
 

Paris’in Kalbinde Zamansız Parçalar

Maje’nin Sonbahar/Kış 2024 koleksiyonu, adeta Paris sokaklarının ruhunu yakalayan bir kombinler silsilesi. Koleksiyon, zamansız ama bir o kadar da trend olan parçaları bir araya getiriyor. Neler mi var? Kusursuz kesimler ve modern detaylarla dolu ceketler, rahat kot pantolonlar, suni kürklerle yumuşak dokunuşlar, askeri tarzdaki ceketler ve drapeli siyah pantolonlar gibi dolabınızda mutlaka yer alması gereken klasiklerle dolu.

Ama koleksiyonun en dikkat çeken detayı tabii ki payetler! Evet, Maje bu sezon gündüzleri bile payetlerle parlamayı öneriyor. Gündüz parıltısını sevenler için bu koleksiyon adeta biçilmiş kaftan. Sadece geceleri değil, gün boyu ışıltı saçmak isteyenlere özel olarak tasarlanmış parlak elbiseler ve ışıltılı gümüş etekler, rahat kesim kazaklar ve loaferlarla buluşuyor. "Neden sadece gece parlayalım ki?" dedirten bu koleksiyon, sonbaharın soğuk günlerine eğlenceli bir hava katıyor.

View post on Instagram
 

“Back to Paris”: Şehre Dönüş

Maje’nin "Back to Paris" teması ise şehir şıklığını kutluyor. Koleksiyon, Paris ruhunu modern kesimlerle harmanlayarak zamansız ve sofistike bir görünüm sunuyor. Klasik çizgiler ve zarif detaylar, bu sezonun anahtar parçalarını oluşturuyor. Şehir hayatına mükemmel uyum sağlayacak bol pantolonlar, zımbalarla süslenmiş gömlekler, kolsuz hale getirilmiş klasik çizgili gömlekler ve mikro formlarına dönüşen mini etekler gibi alışılmış parçalar, Paris’in zarif ve modern görünümüne gönderme yapıyor. 

Maje’nin Sonbahar/Kış 2024 koleksiyonu, rahatlık ve şıklığın mükemmel uyumunu yakalamak isteyen kadınlar için tasarlandı. Eğer siz de günlük hayatınıza biraz ışıltı katmak, şehre uygun modern parçalarla tarzınızı güçlendirmek istiyorsanız, bu koleksiyon tam size göre.

*Bu bir advertorialdır. 

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın