Okula Dönüş Vakti!

Sonbahar trendlerine uygun, renkli okula dönüş kombinleri.

YAZAR: Gizem Öğüt
okula dönüş vakti.jpg
Kolaj: Duru Keskingöz

Şehre döndük ve okulların açılmasıyla birlikte sonbahar moduna geçiş yaptık. Okulun ilk günleri şüphesiz ki herkesin gözü birbirinin kombinlerinde olacak ve bolca stiller arası ilhamlar alınacak. Bu sebeple de geçtiğimiz ayların renkli kombinlerini okulun ilk haftasına sonbahar dokunuşlarıyla uyarlamanın vakti geldi. Trend olan parçaları renkli ve özgün stillere entegre edebileceğiniz beş kombin öneriyoruz. Yeni sezon ve yeni heyecanlar görünümümüze yansısın!

IMG_0545.PNG
Gizem Öğüt

Barbour ceketler gibi zamansız ve cool yeni trend “workwear” ceketler. Kışa kadar üstümüzden çıkarmaya pek gerek duymayacağımız şekilde her türlü kombine yakıştıkları kesin.

T-shirt: Adidas

Pantolon: PSC

Ceket: Carhartt

Ayakkabı: Adidas Handball Spezial

Çanta: Freitag

Şapka: tête bleue

Gözlük: RayBan Wayfarer
 

IMG_0544.PNG
Gizem Öğüt

Leopardan hala vazgeçemediğimiz için kırmızıyla olan uyumunu bu sonbaharın trendi midi jean eteklerle birleştirebiliriz. Hem şık hem de sonbaharın romantizmine uygun bir görünüm isteyenler için.

Triko Süveter: Massimo Dutti

Etek: Zara

Ceket: FRNCH

Eşarp: Lar Studio 

Bot: Prev

Çanta: Cos

 

IMG_0543.PNG
Gizem Öğüt

Jorts’lar serinleyen havalarda kurtarıcı parçalardan biri. Worker trendinden yeleklerle de iyi bir uyum yakalıyorlar. Yeşilin pastel her tonunu görebileceğimiz bu dönemde okulun cool kızı özgün, eklektik ve maskülen stiliyle boy gösterebilir.

Gömlek: Stradivarius

Denim Jorts: Zara

Yelek: Vakkorama

Çorap: Zara

Mary Jane Ayakkabı: Camper

Çanta: Ganni

Şapka: Freedom of Space

Gözlük: Persol

 

IMG_0542.PNG
Gizem Öğüt

Bu sonbaharın “burgundy” tonu geçen sezonun bordo tutkunluğunu devam ettiriyor. Süveter ve loafer kombinasyonuna bu tonlarda oversize bir deri ceket çok yakışacak. Ve son yıllarda aşamadığım o muhteşem mavi tonu ile stili tamamlamak da adeta “the cherry on top”.

Süveter: Ma Soeur et Moi

Etek: Mango

Deri Ceket: Coloreve

Eşarp: St.Pia

Loafer: Prev

Çanta: Kanken

 

IMG_0572.PNG
Gizem Öğüt

Kovboy stile referans veren desenli tişörtlerle jean birlikteliği ve mavinin yeşille uyumu mevsimin renk paletinden esintiler taşımanıza yardımcı oluyor. Her döneme adapte olabilen kapitone ceketlerle birlikte rahat görünümler de uygun ve şık aksesuarlarla “it girl” imajı çizmenize yardımcı olacak.

Baskılı Tişört: Zara

Jean: Mango

Ceket: Zara

Eşarp: Prev

Ayakkabı: Nike

Çanta: Parfois

Gözlük: Cooper
 

Okula dönüş, tarzınızla akılda kalıcı etkiler yaratmak için değerlendirebileceğiniz eğlenceli bir sonbahar stili. Hem havalı hem kendine özgü yorumlar için de bize oldukça alan sağlayan görünümlerle dolu. Buna uygun çeşitli trendlerle dolu okula dönüş kombinleri önerdik. Karıştır, dönüştür, yorumla, uygula 💜

4ee86678-4f39-47e3-b994-5b89cc53de1c.jpg
Gizem Öğüt
Yazar
Sanat proje yöntecisi ve feminist illüstratörüm. Rengarenk habitatlar tasarlamayı ve rengarenk giyinmeyi severim. Dolabıma kendi tasarladığım tişörtleri eklemek ve çanta alışverişi yapmak hobilerim arasındadır.