Serenay’ın Çabasız ve Havalı Stilini Gardırobunuza Bu 8 Ürün ile Taşıyın

Serenay Sarıkaya’nın günlük stilini mercek altına alıyoruz.

YAZAR: Ayşegül Arkuden Avcuoğlu
serenay-sarikaya-stilini-yakalayin-1
Kolaj: Duru Keskingöz

Oynadığı dizi ve filmlerde birbirinden güzel kostümlerle dikkatimizi çeken Serenay Sarıkaya, günlük yaşantısındaki kıyafet seçimlerinde tercihini genellikle basic parçalardan yana kullanıyor. Kombinlerini oluştururken kullandığı dikkat çekici aksesuarlar ile kendine özgü tarzını oluşturuyor. Serenay Sarıkaya’nın stilinin anahtarı olan parçaları sizin için derledik.

Beyaz Tişört

Gardrobumuzun kilit parçası, kısa kollu beyaz tişört. Bisiklet yaka olması şart. Spor kombinlerin olmazsa olmazı, şık parçaların tamamlayıcısı.

Beymen Club Kırık Beyaz T-shirt

ajlpraqt.jlb_IMG_03_8683791349392.jpg
Beymen Club

 

Halter Yaka Üst

Halter yaka üstler her mevsim kurtarıcımız. Halter yaka olması sebebiyle omuzları geniş gösterip dikkatleri üst bedene çekiyor.

Massimo Dutti Fitilli ve Pamuklu Atlet

s7.jpg
Massimo Dutti

 

OXXO Siyah Halter Yaka Dikişsiz Crop Atlet

s1.jpg
OXXO

Deri Biker Ceket

Kaliteli bir deri biker ceket yine olmazsa olmazlarımız arasında. Basic üst-jean pantolon ikilisine anında hava katıyor, şık kombinlerinize zıtlık veriyor ve çok dikkat çekici!

Common Leisure Leather Biker Jacket

s6.png
Common Leisure

Jean

İyi kesim bir kota kim hayır diyebilir? Üstelik sezonun trendi düz kesim ise! Hangi üst ile kombinlerseniz kombinleyin modern bir görünüm elde edeceksiniz.

Beauty Omelette Buz Mavi 90's Straight Fit Jean

s5.jpg
Beauty Omelette

 

Siyah jean pantolon ile günlük kombinlerinize şıklık katabilirsiniz. Spor üstlerle kombinlediğinizde ise görünümünüze hava katacağı kesin.

ZARA  Long Length Yüksek Bel Straight Fit Jean

s3.jpg
ZARA

Şortolon

Modayı takip edenlerin tercihi bermuda jean şort, bir diğer deyişle: şortolon. Rahatlığı ön planda tutanların seveceği bu jorts trendi gittikçe daha da popüler olacağa benziyor.

Mavi Akira Iconic Açık Mavi Bermuda Jean Şort

s4.jpg
Mavi

 

Siyah Deri Kemer

Kaliteli bir siyah deri kemer olmazsa olmazlarımızdan. Kot, elbise, hatta ceket üzerine kullanabilirsiniz. Bel hattınızı vurgular ve görünümünüzü zenginleştirir.

NETWORK SMART CASUAL Siyah Desenli Kadın Kemer

s2.png
Network

 

Bu zamansız parçalarla kombinlerinizin temelini oluşturabilir, kişisel tarzınıza uygun aksesuarlarla Serenay’ın stilini kendinize uyarlayabilirsiniz.

AysegularkudenAvcuoglu.jpg
Ayşegül Arkuden Avcuoğlu
Stil Yazarı
YTÜ Mimarlık fakültesinden mezun olduktan sonra özel sektörün önde gelen mimarlık ofislerinde başlayan çalışma hayatım tam 9 yıl sürdü. Sektörel sorunlardan kaçış olarak açtığım @vitrinde_ne_var adlı Instagram hesabı ile modanın eğlenceli dünyasına adım attım. 2019 yılında katıldığım İMA Moda Editörlüğü eğitimi ile sektörü biraz daha yakından tanıdım. 2017 yılından beri sosyal medyada moda, ünlülerin stilleri, dizi kıyafetleri ile ilgili içerikleri keyif alarak paylaşıyorum, merak edilenleri araştırıyorum.
Devamını okumak için tıklayın