Emily in Paris’te Şu Ana Kadar Bize Farklı Duygular Yaşatan 5 Sahne

Biraz aklı havada ve sakar olan Emily’mizin Paris’te başına gelenlerden en sevdiklerimizi yeni sezon öncesi derlerdik.

YAZAR: Yasmin Güleç
Emily in Paris season 3
Netflix | Tudum

Emily, Paris’in üç sezondur altını üstüne getiriyor. Renkli kıyafetleri ve sınır tanımayan yaratıcılığı ile başına gelmeyen kalmıyor. Kimi zaman ateşli kaçamaklar, kimi zaman hayatla yüzleştiren olaylar sayesinde büyüdüğünü, olgunlaştığını ve yabancı olarak taşındığı bu şehirde giderek bir Parisien olmaya başladığını ( en azından denediğini) görüyoruz.

Yeni sezon öncesinde sizlerle bize farklı duygular yaşatan 5 sahneyi derlemek istedik. 

Gurur: Emily ne istediğini biliyor ve bunu söylemekten çekinmiyor. 

French Ending 1. Sezon, 7. Bölüm

Emily, Gabriel’e bir ilişkiden ne istediğini, krep analojisi yaparak anlatıyor. Krep paylaşmak istemediğini söyleyerek Gabriel’e olan hislerini ve ilişkideki duruşunu çok net bir şekilde belirtiyor. Aynı zamanda eve gitmek için ona ihtiyacı olmadığını, bunu kendi de yapabileceğinin altını çiziyor. Yani ‘Gabriel,’ diyor. ‘Ben başımın çaresine bakarım, seninle ya da sensiz!’ Aferin kız! 

Neşe: Emily çok da harika olmayan bir şampanyayı yaratıcı bir şekilde pazarlıyor. 

Do You Know the Way to St. Tropez? 2. Sezon, 2. Bölüm

Champère şampanyalarını pazarlamak için farklı yaklaşımlar sunan Emily, bu sefer soluğu St. Tropez’de alıyor. Laurent G.’ye giderek bu şampanyanın içmek için değil püskürtmek için olduğunu paylaşıyor ve sahilin yanında küçük bir gösteri ile nasıl yapıldığını anlatıyor. Küçük ve kısa bir sahne ama biz çok seviyoruz.  

Gerginlik: Güzel bir doğumgünü yemeğinin sonunda Camille bazı gerçeklerle yüzleşiyor…

Bonne Anniversaire! 2. Sezon, 3. Bölüm

Emily’nin evinin sokağında tatlı bir doğumgünü sofrası kuruluyor. Yumuşak sarı ışıklarla süsleniyor. Dostlar gülüyor, eğleniyor, içiyor ve konuşuyor. Camille, Emily’nin dairesine bir şey almaya çıkıyor ve Gabrielle’in tavasını görüyor. O an taşlar yerlerine oturuyor. Tatlı bir doğum günü yemeği, Camille’in yemekte yaptığı sert konuşma ile bitiyor. 

Eğlence: Madeline’in Zoom ile İmtihanı

Coo D’état, 3. Sezon, 3. Bölüm
Çoğumuz için çok tanıdık bir olay, yeni gelen bir güncelleme ile video toplantısında beklenmedik şeyler yaşamak; mute’ta olmak, video arka planımızı değiştirmek, elimizle hareketler yapınca onların emojiye dönüşmesi… Bu bölümde Madeline yanlışlıkla önemli bir toplantıya yüzünde kedi filtresi ile katılıyor ve bir türlü kapamayı beceremiyor. 

Şok: Camille bekledi bekledi ve evlenirken, herkesin önünde, doğruları döküldü.

Charade, 3. Sezon 10. Bölüm
Champagne’de Camille ve Gabrielle’in düğünündeyiz. Tam ‘evet’ lerini söyleyecekken Camille tüm gerçekleri, herkesin önünde, Gabrielle ile paylaşıyor. Emily ile bir anlaşma yaptıklarını, ikisinin de Gabrielle ile çıkmama sözü verdikten sonra nasıl o sözü bozduğunu paylaşan Camille herkesi şoka sokuyor — Emily’nin sevgilisi Alfie başta olmak üzere…  

gulec, yasmin .jpg
Yasmin Güleç
Dijital, Üyelik ve Topluluk Direktörü
Yasmin Güleç, Cosmopolitan Türkiye'de dijital olan her şey ile ilgileniyor. Ayrıca, 20'lik adındaki bağımsız çevrimiçi derginin kurucusu ve editörü.