Emily in Paris’te En Son Neler Oldu?

Dördüncü sezon başlamadan önce geçen sezon neler olmuştu, hatırlayalım mı?

YAZAR: Melis Karaca
eip1
Stephanie Branchu/Netflix

Geçen sezon neler oldu?

Emily in Paris’in üçüncü sezonu kariyerden aşka ve arkadaşlığa oldukça hareketli geçti. Amerikalı patronu Madeline’ın Chicago’ya davetini reddedip Paris’te kalmaya karar veren Emily, üçüncü sezonun ilk bölümlerinde Madeline ve Savoir’ın eski ekibinin arasında mekik dokuyarak aşkta olduğu gibi kariyerinde de arada kaldığı bir süreç geçirdi. Kariyerindeki kararsız sürecin sonunda Emily, tatlı sert Fransız patronu Sylvie’nin kurduğu Agence Grateu ile çalışmaya başladı. 

emily- netflix2022-03E07-at-5-07-41-pm-1646694476.png
Netflix

Peki aşk? Emily’nin Fransız şef Gabriel ve İngiliz iş insanı Alfie arasında kaldığı ikinci sezonun ardından, üçüncü sezonda zor günler geçirseler de Alfie ile mutlu giden bir süreçte olduklarını gördük. Peki Gabriel denklemden çıktı mı? Tabii ki hayır. Gabriel ile Camille evlilik sürecinde ilişkilerindeki yavaş yavaş sorunları görmeye başladı. Gabriel ile gerçekten mutlu olup olmadığını sorgulayan Camille, Yunan sanatçı Sofia ile bir ilişkiye başlayıp Gabriel’i düğün günü terk etti! Tek bir sorun vardı. Camille hamile. 

Üçüncü sezonun finalinde evlenmekten vazgeçtiğini açıklayan Camille’in Gabriel ve Emily’nin birbirine aşık olduğunu söylemesi üzerine Alfie de düğün alanını terk etti. Fakat bombalar burada da bitmedi. Emily Gabriel’e hâlâ ona karşı hisleri olduğunu ama Camille’in hamile olduğunu açıkladı. Evet, üçüncü sezon herkesin aklında sorular uyandırarak böyle bitti.

Watch on YouTube

Yeni sezonda bizi neler bekliyor?

Netflix’in hazırladığı ilk bakışa göre yeni sezonda Emily’nin Alfie ve Gabriel’e karşı güçlü hisleri devam ediyor. Fakat bir yandan Gabriel baba olmaya hazırlanırken bir yandan Alfie, Emily ve Gabriel’e dair endişelerinin doğrulanmasının sancılarını yaşıyor. Aralarında gözle görülür bir kimya olan Emily ve Gabriel, Michelin yıldızı almak amacıyla restoranda birlikte çalışmaya devam ediyor. İş dünyasında neler oluyor? Sophie liderliğindeki Agence Grateau personel değişiklikleriyle karşı karşıya. Sophie’nin de yeni sezonda geçmişinden gelen birinin yaratacağı ikilemle mücadele etmek zorunda kalacağını öğrendik.

Emily in Paris'in yeni sezonu 15 Ağustos'ta dönüyor. Hazırız!

melis karaca
Melis Karaca
Cosmopolitan Konular Editörü
Elif Melis Karaca gazetecilik kariyerine T24’te dış haberler editörü olarak başladı. T24’teki tecrübelerinin ardından Columbia Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu’nda yüksek lisansını tamamladı. Gündemi her yönüyle yakından takip etmeyi, dünyadaki her gelişmeye insan hikâyeleri gözüyle bakmayı seviyor.
Devamını okumak için tıklayın