The White Lotus 3. Sezonda Tayland’a İniyor

Cinayetler, tropik adalar ve sürprizlerle dolu yeni bir sezon geliyor; bavulları toplayın, bu tatil başınızı döndürecek!

YAZAR: Yiğitcan Genç
.png
Stefano Delia | HBO

The White Lotus tatil köylerinin PR ekibi gerçekten harika iş çıkarıyor, çünkü tüm cinayetlere rağmen konuklar hâlâ bu lüks otellere rezervasyon yaptırmaya devam ediyor! 2. sezon henüz bitmeden HBO üçüncü sezonu onayladı ve bu sefer işin içinde Tayland var. Evet, bu sefer tropik bir cennet bizi bekliyor. Peki, Jennifer Coolidge’in ikonik karakteri Tanya McQuoid-Hunt’un ölümünden sonra bile diziye geri dönme ihtimali var mı? Yönetmen Mike White, bu karaktere olan sevgisini saklamıyor. Tanya’nın trajik sonu hâlâ tazeyken, üçüncü sezonla ilgili ipuçları şimdiden merak uyandırıyor.

View post on Instagram
 

Ne Zaman Yayınlanacak?

Siz bu yazıyı okurken The White Lotus ekibi, Tayland’da 3. sezonu bitirmiş durumda. Walton Goggins’ten Natasha Rothwell’e kadar birçok yeni isim kadroya katıldı. Ancak dizinin ekranlara dönüşü için biraz sabretmemiz gerekecek çünkü üçüncü sezonun 2025’te yayınlanması planlanıyor. Evet, beklemek zor olacak ama “uzun, büyük ve çılgın” bir sezon bizi bekliyor, bunu Mike White söylüyor!

Kimler Kadroda?

Bu sezon kadroya K-pop dünyasının yıldızı Lisa (Blackpink) da katılıyor. İlk oyunculuk deneyimini The White Lotus ile yaşayacak olan Lisa, Tayland’daki muhteşem mekanlarda boy gösterecek. Bunun yanı sıra Carrie Coon, Parker Posey, Michelle Monaghan ve Jason Isaacs gibi isimler de bu sezonda yer alacak. Natasha Rothwell’in, 1. sezondaki Belinda rolüyle geri dönmesi de büyük heyecan yarattı.

View post on Instagram
 

Tema Ne Olacak?

The White Lotus, her sezon farklı bir temayı işliyor. İlk sezonda para, ikinci sezonda ise seks ön plandaydı. Peki, 3. sezonda neyi işleyecekler? 

Bu sezonun teması “ölüm” olacak gibi görünüyor. Üstelik bu ölüm teması, Tayland’ın Budist kültürüyle harmanlanacak. Mike White, doğu felsefesi ve maneviyatı üzerine satirik ve eğlenceli bir bakış açısı sunmayı hedefliyor. Tayland’ın renkli kültürü, sezonun dramatik atmosferine nasıl yansıyacak, merakla bekliyoruz.

Neden Tayland?

Japonya ve Tayland arasında bir tercih yapılmış ve Tayland, sunduğu film teşvikleriyle ipi göğüslemiş. Mike White, Asya’da bir sezon yapma fikriyle uzun süredir ilgileniyordu ve sonunda Tayland’da karar kılındı. Tropik adalar, muhteşem manzaralar ve zengin kültürüyle Tayland, dizinin hayranları için görsel bir şölen olacak.

Sonuç olarak, The White Lotus 3. sezon, egzotik bir Tayland macerası ve daha da karmaşık hikâyelerle karşımıza çıkacak. Yeni sezonda kimler hayatta kalacak, kimler ölecek? Hep birlikte göreceğiz!

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın