Rhode Telefon Kabına Çok Yönlü Bakış: Daha Neler Koyabiliriz?

Kapsız bir ruj ve rujsuz bir kap, böyle bir dünya mümkün mü?

YAZAR: Zeynep Kerpişçi
Rhode Telefon Kabı
Rhode/ Dilara Olgun

Son zamanların en popüler aksesuarı Rhode telefon kabı ruj taşımaktan mı ibaret? “Daha neler sığdırabiliriz?” sorusuna cevap ararken bu telefon kaplarına bir göz atalım.

Hepimiz son dönemde ünlülerin markalarını görmeye alıştık. Rhode da Hailey Bieber’a ait, cilt bakımı temelli bir güzellik markası. 2022 yılında hayatımıza yaratıcı kampanya çekimleri, göz alıcı ambalajları ve tabii ki Hailey Bieber’ın takipçi kitlesiyle hızlı bir giriş yaptı. O zamandan beri çıkardıkları her ürün dakikalar içinde tükenmeye başladı. Bunun bir nedeni de Hailey Bieber’ın son 2 senedir güzellik trendlerini belirleyen bir konumda olması. Glazed Donut görünümlü tırnakları sayesinde geçen yaz hepimiz inci tozu tırnaklar yaptırmak için randevularımızı oluşturmuştuk.

Bu yaz ise Rhode Peptide Lip Treatment ürünlerimizi taşıyacak bir kap ile karşı karşıyayız. Yıllardır Bağdat Caddesi’nin ara sokaklarından telefon kabı alan bir jenerasyon için inanılmaz heyecanlı!

Ürün ilk defa şubat ayında piyasaya sürüldü. En sevdiği dudak ürünü olmadan hiçbir yere gitmeyen makyaj severler ya da evden çıkmadan çantasını defalarca kontrol edenler için bir lütuf. Özellikle sosyal medyada büyük ilgi uyandıran bu ürünün en önemli özelliği, tüketiciyi kabı alırken aynı zamanda ruj almak zorunda bırakma stratejisi. Rhode baş marka sorumlusu Lauren Ratner’ın da açıklamasıyla fikir ve pazarlamanın nasıl birleştiğini öğreniyoruz: “Günlük bir ihtiyaç için bir çözüm yaratma fırsatı gördük. Müşterimiz Peptid Dudak Bakımı olmadan hiçbir yere gitmeyecektir, ancak çantanızı karıştırıp bulmak veya evde unuttuğunuzu fark etmek can sıkıcı olabilir. Herkesin eline bir telefon yapıştırıldığı için ikisini birleştirmek doğal bir uyumdu. Lip Case, iki ihtiyacı sadeliğiyle bir araya getiren bir ürün.”

https://www.tiktok.com/@rhode/photo/7399321613113494814

Kapsız bir ruj ve rujsuz bir kap, böyle bir dünya mümkün mü?

Porsche araba anahtarı taşıyan bir kap ile paylaşım yaptıktan sonra Heinz da ketçap yerleştirdikleri  bir telefon kabı reklamı ile Rhode ruj kaplarına övgüde bulundu. Bu kadar ilgi odağı olan bir tasarım için başka nasıl hayaller kurulabilir?

Kabı çok yönlü kullanmaya, markanın değerlerinden biri olan mizah anlayışına saygı duymak olarak bakılabilir. Bu sebeple dolma kalem, başka marka ruj, küçük bir tüp el kremi gibi ürünler denemeye değer. Bakış açımızı biraz daha yaratıcı bir yöne çevirecek olursak cep boy bir göz altı kapatıcısı, küçük bir maskara, kaş jeli, seyahat şişesinde bir parfüm gibi güzellik ürünleri sığdırmak mümkün. Güzellik ürünlerinin yanı sıra tampon, elektronik sigara, çakmak, burun spreyi, diş macunu ve fırçası gibi çantamızın olmazsa olmazlarını da Rhode telefon kabı sayesinde elimizin altında bulundurabiliriz.

Şeffaf telefon kaplarımızın arkasına paramızı ya da en yakın arkadaşlarımızın fotoğrafını koyduğumuz günleri geride bırakırken, kimsenin gözünü alamadığı Rhode telefon kapları tüm yaz boyunca ilgi odağı olmaya devam edecek gibi görünüyor. İşlevselliğinin yanı sıra şık görünümü de onu bir telefon kılıfından daha fazlası olmaya iten özelliklerden. Klasik grinin yanı sıra yeni eklenen 4 farklı renk ile artık stiliniz ve telefon kabınız uyumlu olabilir.

Ayna selfielerinizi başka bir boyuta taşıyacak Rhode telefon kabı bu yazın, hatta belki de kışın, olmazsa olmaz parçalarından. Gloss selfieler için kimler hazır?

zeynepkerpisci
Zeynep Kerpişçi
Moda Yazarı
Yaratıcı burs yarışmasını kazanan ilk Türk olarak, 2018 yılında moda eğitimi için ilk adımı atarak Milano'ya taşındım. 2021 yılında Milano'daki Istituto Europe di Design Üniversitesi Fashion Styling bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul’da freelance moda editörü olarak çeşitli yayınlarla çalıştım. Pekçok farklı marka ve isimle projelerde yer aldım. Şu anda freelance editörlüğe devam ederken bir yandan da Londra’da Istituto Marangoni'de yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.
Devamını okumak için tıklayın