Sonbahar Güzelleri: En Yeni 9 Güzellik Ürünü

Yeni sezonu karşılarken temizleme jelinden makyaj fırçasına, parfümden saç düzleştiriciye, kozmetik raflarına yeni giren güzellik ürünlerinden seçtiklerimiz.

YAZAR: Gül Çital
en-yeni-guzellik-urunleri-1
Kolaj: Duru Keskingöz

Gözlerimiz yollarda kalmıştı ve en sonunda geldi! Bol ödüllü makyaj, parfüm ve cilt bakım markası Charlotte Tilbury’nin Sephora mağazalarında satışa sunulması sonbahar aylarının en güzel haberlerinden biri oldu. Meşhur Pillow Talk far paletleri, Hollywood likit aydınlatıcıları, Magic Cream nemlendiricileri detaylıca incelemek ve randevu oluşturarak ücretsiz makyaj servisi almak için Sephora mağazalarına bekleniyorsunuz.

La Roche-Posay Mela B3 Micro-Peeling Etkili Yüz Temizleme Jeli

LaRochePosay.jpg
La Roche-Posay

Yaz sonrası cildinizde belirginleşen koyu lekelerden kurtulmak için önerimiz La Roche-Posay’in yeni Mela B3 temizleme jeli. Mikro-peeling etkisiyle, yüz, boyun, dekolte, eller dahil olmak üzere tüm ciltte kullanıma uygun bu jel temizleyici, dört hafta düzenli kullanım sonrası %83 daha aydınlık bir cilt sağlıyor. Temizliğin ardından seride yer alan Mela B3 serumu da bakım rutininize ekleyerek daha etkili sonuçlar almanız mümkün, tabii güneş koruyucunuzu da tüm yıl boyunca uygulamaya devam etmeniz şart!

L’Oreal Paris Elseve Hydra Hyaluronik Pure Serisi

PınarDeniz.jpg
L'Oreal

Yağlı saçlardan dertli olanlarınızın dikkatini çekecek bir haber verelim. L’Oreal Paris Elseve’in yeni Hydra [Hyaluronik] Pure serisi, formülündeki salisilik asitle saç diplerini arındırırken, hyaluronik asitle de saç boylarını nemlendiriyor. Ayrıca saçta ağırlık yapmadan 72 saate kadar temiz, canlı ve dolgun bir görünüm vadediyor. Hydra [Hyaluronik] Pure serisinin yüzü güzeller güzeli Pınar Deniz de bu ürünlerle birlikte daha hafif ve ferah saçlara kavuştuğunun altını çiziyor.

 

Arzum Revolution Saç Düzleştirici Fırça

Arzum.jpg
Arzum

Hiç beklemediğiniz anda gelen o randevu teklifini sırf saçınız dağınık diye geri çeviremezsiniz! Hemen Arzum’un saç düzleştirici fırçasını alın, elektriklenen ve kabaran saçlarınızı düzleştirin. Merak etmeyin bu cihaz sadece 50 saniyede ısınarak kullanıma hazır duruma geliyor. Turmalin-argan kaplı seramik plakaları da saçınıza parlaklık katıyor. İyi date’ler dileriz...

 

Lanaige Lip Glowy Balm

Laneige.JPG
Lanaige

Berry, vanilla, mango, sweet candy, gummy bear ve blueberry... Dudaklarınızın karşı koyamayacağı altı yeni Lip Glow Balm egzotik kokuları, nemlendirici Murumuru ve besleyici Shea yağı içeren formülleriyle dudak bakımını ve makyajı tek bir üründe birleştiriyor. 

UYARI: Bu dudak balmları bağımlılık yapabilir, dikkatli kullanınız!

 

Chanel Les Tarots De Chanel Far Paleti, CHANEL Fragrance and Beauty Boutique, İstinyePark 

Chanel.jpeg
Chanel

Sonbaharın gri tonlarına inat göz makyajınıza biraz renk katmaya ne dersiniz? Mor, lila, eflatun tonları bu sezon göz makyajında yükselen trend. Chanel’in Les Tarots De Chanel koleksiyonundaki bu far paleti de yaratıcılığınızı geliştirmeniz için size bir fırsat sunuyor. Dikkatleri üzerinize çekmek ve fark yaratmak için deneyebilirsiniz.

 

Pelcare Anti-Wrinkle Eye Cream

Pelcare.jpg

Göz çevrenizdeki çizgilerle aranız nasıl? Onlarla barışıksanız sorun yok ama kırışıklıklarınızı azaltmak istiyorsanız size doğal ve etkili bir önerimiz var. Doğal botoks olarak bilinen ve kasları rahatlatan Kardelen Çiçeği (Snowflake) içeren bu serum, gereksiz kimyasal koruyucular olmadan da etki sağlıyor. Retinolün bitkisel versiyonu olarak bilinen ve yüksek A vitamini içeren Bakuchiol sayesinde cilt onarımını destekliyor. Gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

Lierac Premium The Absolute Serum, eczanelerde

Lieriac Premium The Absolute Serum- 3.799 TL.png
Lierac

Cilt bakım rutininize yeni bir serum eklemenin tam sırası. Cilt dokusunu iyileştiren, kahverengi lekelerin görünümünü azaltan bu serum papayadan elde edilen papain enzimi ve niasinamid ile güçlendirilmiş. Düzenli kullanıldığında kök hücrelerin korunmasını ve epidermis tabakasının sürekli olarak yenilenmesini sağlıyor.

 

YSL Libre Flowers & Flames

YSL.jpg
YSL

Yeni mevsime yeni bir parfümle girmek isterseniz YSL Beauty'nin yeni Libre Flowers & Flames parfümüyle tanıştıralım sizi. Son derece kurak koşullarda yetişebilen dayanıklı çöl zambağı bu kokunun başrolünde. Sümbülteber ve portakal çiçeğinin tazeliğini Hindistan cevizi, Monoi, ylang-ylang, palmiye çiçeği akoru takip ediyor. Bu notalar parfüme kremsilik ve yumuşaklık katıyor. Şişe tasarımının bir sanat eseri gibi sergilenmeye değer olduğunu da belirtelim.

 

Sephora Cosmic Glow Face and Eye Brush Set

Sephora.png
Sephora

Pudra, fondöten, far, iki uçlu kaş ve eyeliner fırçasından oluşan bu set ile eğlenceli makyaj denemelerine hazırsınız. Holografik sapları ve seyahat için pratik kutusuna bayıldık. Harika bir takım!

Sonbahar kendini iyice göstermeye başlamışken, deneyip sevdiğimiz bu yeni ürünleri rutininize ekleyin deriz!

gül çital
Gül Çital
Güzellik yazarı
Gül Çital dergicilik hayatına House Beautiful’da dekorasyon editörü olarak başladı. Sonrasında, Süper, InStyle ve Vogue dergilerinde Güzellik Editörlüğü yaptı. Beauty-edit online güzellik platformunu kurarak dijital dünyada editörlüğe devam etti. Güzellik Yayında, Alem, Oksijen gibi farklı mecralarda free-lance yazılar yazdı. Güzelliğin sade ve abartıdan uzak olması gerektiğini savunuyor.
Devamını okumak için tıklayın