Hoş Geldin Aslan Ayı

Bu ay da hayatın, kendinizin ve sahne ışığının tadını çıkarıp hakkını veremeyecekseniz benimle konuşmayın.

YAZAR: Psychic Sidekick
Horoscope-1486978827_1735x1735.jpeg
suhailch | Getty Images

Selamlar! Yılın en güzel aylarından birine, yani Aslan sezonuna hoş geldiniz! 

Hatırlarsanız Yengeç’te eve, köklere ve kalbe iniş yapmış (4.ev) ve yavaştan analitik olandan duygusal olana gelmiştik. Şimdiyse bunların ve tam olarak kalbimizin, ne istediğimizin, neyi sevdiğimizin ve içimizdeki çocuğun (5.ev) sahneye çıkmasının tam sırası. 

Aslan zodyakta parlak olan, sıcak ve dikkat çeken her şeyi temsil eder çünkü yöneticisi Güneş’tir. Tıpkı Güneş gibi o da yaşam doludur ve herkes (ve her şey) onun etrafında yörüngelensin ister :)

Bu ay haritanızda Aslan neredeyse orada öne çıkmaktan keyif alacaksınız ve biraz ego devreye girecek. Bu ay, her ne kadar gökyüzü retrolarla dolu olsa da hiçbir şey ışığımızı söndüremez. Özellikle de Mars-Jüpiter arası çok şanslı bir açı varken ve bunun üzerine de Merkür Başak’tan Aslan’a doğru gerilerken Aslan, Kova, Koç, Terazi, İkizler grupları yapmak istedikleri her şeyi yapmalı, gitmek istedikleri yerlere biletleri almalı ve söylemek istediklerini söylemeliler. AMA telefonları şarj ettiğinizden ve planlı olduğunuzdan emin olun ki sorunlar çıkmasın ve işlerinizin arkasında güvenle durabilin (Merkür retrosu). 

İyi ki doğdunuz Aslanlar! Doğum ayınız kutlu olsun! Hayatımda (ben de dahil olmak üzere) bu kadar çok Aslan varken sizi hem övüp hem de yermesem olmaz :)

Aslanlar olmasaydı öncelikle masada herkes Alman usulü ödemek zorunda kalırdı, zor zamanlarınızda bu kadar karşılıksız bonkörlük gösteren çok fazla arkadaşımız olmazdı. İçimizdeki çocuk kavramının sonuna kadar hakkını veren ve Aslan olmayan kaç kişi tanıyorsunuz? Komiklikleriniz, hayattaki iyi şeylerden aldığınız keyif, önü alınamayan flörtözlüğünüz ve sahipleniciliğiniz ile sizleri sevmemek için çok az sebebim(iz) var Aslanlar. 

Tüm bu güzel sözler doğru olsa da hayata ve insanlara bakışınızı zehirlesin istemiyorum. Unutmayın, boş bir kaptan veremeyiz, bonkörlüğün de bir sınırı var. Günün sonunda hepimiz insan olduğumuz için diğerlerinden çok da farklı ve iyi değilsiniz :) Sizi iyi yapan sahip olduklarınız, yaptıklarınız ve heyecan anında söyledikleriniz değil, kalbiniz ve muhteşem saçlarınız olsun. (Saçı bir şekilde dikkat çekici olan neredeyse herkesin Yükselen Aslan olduğuna yemin edebilirim ve bir anketle kanıtlayabilirim de.) 

Astrolojik olarak “ben” den, “biz” e geçmek üzereyken bu ilginin ve enerjinin tadını çıkaralım. Bu ay keyif çatma, kuaföre gitme, içimizdeki çocuğu eğlendirme ve bol bol yeme içme ayı. Tadını çıkarın!

Burak Kebabçı Avatar
Psychic Sidekick
Astroloji Yazarı
Güzel, uzun ve sarışın olmamın yanısıra Terazi burcuyum ve gezegenlerin üzerimizdeki etkileri hakkında tutarlı yalanlar söylüyorum.