Mars Akrep'te: Şiddetli Tutkun

Başkalarının tabu olarak adlandırdığı şeyler Akrep’in günlük yapılacaklar listesindedir.

YAZAR: Psychic Sidekick
marsakrepte.jpg
Pexels/Dilara Olgun

Neler Sever

Mars Akrep’te mutludur. Tıpkı Koç’ta ve Oğlak’ta olduğu gibi. Güç, kontrol ve hırs sahibi her burçta olmayı sever Mars. Buradaki mutluluğunu direkt olarak sekste göstermeyi ve partnerine tutku dolu, dönüştürücü deneyimler yaşatarak kanıtlamayı sever. Mars Akrep’te seks yapmaz, seks olur. Beraber fiziksel ve duygusal sınırları zorlamayı sever. 

Neler İster

Tutku yoğunluğunu, sınırsızlığını ve korkusuzluğunu paylaşabileceği bir partner ister. Başkalarının tabu olarak adlandırdığı şeyler Akrep’in günlük yapılacaklar listesinde mevcuttur. Seks de bundan nasibini aldığından denemeden ve izin vermeden olmaz demeyin. Bu karanlık ve yoğun yolculuğun sizi nereye götüreceğini asla bilemezsiniz. 

Yaramaz Tüyo 

“Duyusal yoksunluğu” tecrübe edin. Göz bağı ve benzeri kısıtlayıcılarla hislerini zirveye çıkarın ve yoğun, yorucu ve sürükleyici bir tecrübe sunun. Her sesin ve dokunuşun daha baştan çıkarıcı ama bir o kadar da disipline edici ve yorucu olduğu bir gece duyacağınız tek şey adınız ve “Daha çok!” olacaktır.

Burak Kebabçı Avatar
Psychic Sidekick
Astroloji Yazarı
Güzel, uzun ve sarışın olmamın yanısıra Terazi burcuyum ve gezegenlerin üzerimizdeki etkileri hakkında tutarlı yalanlar söylüyorum.