Klişelerden Sıkılanlara Deneyim Odaklı 12 Yaz Date Fikri

Partnerinizle yeni deneyimler arayışındaysanız, bu liste sizlik.

YAZAR: Veronica Lopez, Kayla Kibbe
what-s-so-hot-about-getting-railed-in-a-sundress-644ada050dc19.jpg
Margie Rischiotto/Getty Images

Bu yazı Berfin Örs tarafından Türkçeleştirilmiştir, yazılarını buradan okuyabilirsiniz.

1. Yemek Kursuna Katılın

Romantik bir randevu gecesi ve öğrenme deneyimi için birlikte bir yemek kursuna katılın. Taze makarna yapmayı veya ustalaşmaya kararlı olduğunuz karmaşık bir mutfak tekniğini öğrenin.

2. Kaya Tırmanışı Yapın

Yeni bir şey denemek mi istiyorsunuz? Bir boulder salonunu ziyaret edin. Muhtemelen hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için alanlar olacaktır. Dolayısıyla bu tür bir maceradan zevk almak için profesyonel bir kaya tırmanıcısı olmanıza gerek yok. Ayrıca, iyi bir kol egzersizi de olur. Zirveye ulaştıkça birbirinizi destekleyin!

3. Yazlık Elbiseniz İçinde Sevişin

Yani, ne diyebiliriz ki? Seksin mevsimi yazdır, arkadaşlar. TikTok'un "sundress challenge"ı bir nedenden dolayı mevsimlik bir favori. Bir sonraki buluşmanızda giymek için gözünüze kestirdiğiniz o tatlı küçük yazlık elbiseyi almaya bizden tam destek! Ve herhangi bir randevu sonrası aktivite için, ne olur ne olmaz üzerinizde tutun, ne demek istediğimizi anlıyorsanız.

4. Yaz Seks Maratonu Yapın

Gece seksi var, sabah seksi var ama izin verin size tüm-gün-seksini tanıtalım. Yaz, yılın en sıcak zamanı (hem kelimenin tam anlamıyla hem de mecazi olarak). En ateşli rüyalarınızın olduğu yaz seks maratonu için tam bir gün ayırın. Tabii ki klimanızın konforu eşliğinde.

5. Zaman Kapsülü Yapın

Birbirinize aşk notları yazın, en sevdiğiniz fotoğrafları bastırın, son film biletinizi saklayın, bunun gibi şeyler işte. Şimdiye kadar geçirdiğiniz zamanın tatlı hatıralarını bir araya getirin, bir kutuya koyun, gömün (ya da dolabınızın arkasına tıkın) ve beş (10?) yıl (ya da ne kadar istiyorsanız) boyunca açmayacağınıza söz verin!

6. Grup Egzersiz Dersine Katılın

Tercihinize bağlı olarak iç veya dış mekanda yapabileceğiniz bir başka aktivite: Birlikte bir grup egzersiz dersine katılın! Daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi deneyin. Su içinde spinning’e ne dersiniz?

7. Çıplak Yüzün

En yakın su kütlesini bulun (kendi havuzunuz bile olsa) ve soyunun. Sadece etrafta çocuk olmadığından emin olun, lütfen!

8. En Yakın Yemek Karavanını Bulun

Ya da karavanlarını! Bazen açık hava mekanları aynı anda birden fazla yemek karavanına ev sahipliği yapar, böylece en iyi sokak sosislisinden daha önce hiç denemediğiniz benzersiz bir dondurmaya kadar her şeyi tadabilirsiniz. Yemek karavanlarının tadı gerçekten en iyi yazın çıkar, o yüzden bundan yararlanın!

9. Birlikte Mum Yapın

Çünkü herkes güzel kokulu bir mumu sever. Bir mum yapma seti satın alın. Ve eğer işi biraz seksi hâle getirmek istiyorsanız, sadece seks sırasında yakacağınız özel bir mum yapın. 😏

10. Yeni Bir Yere Kısa Bir Yolculuk Yapın

Aşırı sıcakla başa çıkmanın bir başka yolu da klimalı bir arabada oturmak. Haritada daha önce hiç gitmediğiniz veya sadece geçip gittiğiniz yakın bir noktayı seçin ve oraya gidin. Belki bir sonraki ilçede efsanevi antikacılar veya Instagram'da inanılmaz görünen bir dondurmacı vardır. Her halükarda, yeni bir yeri keşfetmek eğlenceli bir kaynaşma aktivitesi olacaktır.

11. Son Dakika Bir Otel Odası Ayırtın

Bazı siteler, şık otellerde son dakika odaları büyük indirimlerle ayırtmanıza izin veriyor, ancak bir şartla: O gün check-in yapmanız gerekiyor. Ki bu, açıkçası, sevgilinizle seksi, spontane bir şehir içi tatil için harika bir hamle. İşten sonra partnerinizi bir otel rezervasyonuyla şaşırtın ve ertesi sabah kesinlikle yatakta kahvaltıyı paylaşın. Ayrıca, otel bornozlarını çalarsanız ayıp olmaz.

12. Dondurmacıları Puanlayın

Bir yemek eleştirmeni olun ve semtinizdeki en iyi dondurmayı aramaya çıkın. Bir puan listesi hazırlayın ve her yeni dondurmacıda bir külahı paylaşın. Eğer gidilecek çok fazla yer varsa kendinizi beş dondurmacıyla sınırlayın. En sonunda kazananı seçin. Eğer dondurma sizlik değilse, bunu başka bir yiyecekle denemekte özgürsünüz.

 

Bu yazı Cosmopolitan US için yazılmıştır. Yazının orijinalini buradan okuyabilirsiniz.