En Seksi Mevsimi Daha da İyileştirecek Yaz Date Fikirleri

İster açık hava macerası arıyor olun, ister tarzınız "son ayarda klima" olsun, bu listede size uygun bir şeyler bulacaksınız.

YAZAR: Veronica Lopez, Kayla Kibbe
summer-dates-665e19fd4a34b.png
Henrik Weis | Getty Images

Bu yazı Berfin Örs tarafından Türkçeleştirilmiştir, yazılarını buradan okuyabilirsiniz.

 

Herkes bilir, yaz en seksi mevsimdir ve bu yüzden flört etmek ve yeni insanlarla tanışmak için en iyi zamandır. Hava mükemmel, kıyafetler incecik ve hem iç hem de dış mekanlarda yapabileceğiniz şeylerin sınırı yok. Mevsim adeta sizi, ateşli date’inizi (sevgilinizi, en iyi arkadaşınızı ya da yalnız zaman geçirmek istiyorsanız sadece kendinizi) yakalamaya ve randevuya çağırıyor. İşte biz tam da burada, şarap tadımlarından yürüyüşlere, klimayı açıp içeride kalmayı seven tipler için eğlenceli iç mekan aktivitelerine kadar uzanan, uzmanca hazırlanmış bu listeyle devreye giriyoruz. Çok rica ederiz.

629639465.jpg
Getty Images    

Yaz date’lerinin en iyi yanlarından biri çok fazla seçeneğin olması. Hava güzel ve ortam uygun olduğunda, en basit açık hava aktiviteleri bile aniden randevuya dönüşebilir. Seksi plaj günleri? Tamam. Dışarıda (herhangi bir yerde!) taze kokteyller? Tabii. Hava o kadar güzel ki bir saniye bile içeride duramıyorsunuz, o yüzden dışarıda herhangi bir şey yapmak? Binlerce kez evet! Kış mevsimi belki cuffing season'ı tekeline almış olabilir ama bize inanın: Yaz, aşk hayatınızın ateşini gerçekten yükseltme zamanıdır.

Ah ve eğer tarzınız tatlı yaz aşkından çok hot girl summer sliving ise, bu yaz randevu fikirlerini “en iyi arkadaşla yapılacaklar” listesine çevirmekte özgürsünüz. Kiminle olursanız olun, hayatı en iyi şekilde yaşadığınızdan emin olun. Hatta gidin ve kendinizle tüm zamanların en iyi solo-date’ini ayarlayın. Her iki durumda da, çıkıp güneşte parlamanın zamanı şimdi. Öyleyse, daha fazla uzatmadan, en iyi yaz randevu fikirleri için, haydi bu taraftan.

Bu yazı Cosmopolitan US için yazılmıştır. Yazının orijinalini buradan okuyabilirsiniz.