Mars Yengeç’te: Duygusal Sevici

Duygusal güven ve sevgiyi verdikten sonra, aklınıza ve partnerinize mukayyet olun.

YAZAR: Psychic Sidekick
marsyengecte.jpg
Pexels/Dilara Olgun

Neler Sever

Mars Yengeç’te tamamen derin duygular ve tutkuların insanıdır. Naif ve tutkulu yakınlaşmalar, derin duygusal bağlanmalar “genel olarak” bir Mars’ta Yengeç’i tanımlar ama bununla sınırlı değildir. Tıpkı diğer su grupları gibi, güven bağını karşılıklı oluşturduktan sonra görebileceğiniz en tuhaf ve ahlaksız, tabusuz tipler olabilirler. Yengeç anaçlığın, besleyip “büyütmenin” temsilcisidir, bilmem anlatabildim mi…

Neler İster

En çok ve en başta duygusal güveni ve sevgiyi isterler. Onları sevildiklerine ve de istediklerine inandırmak zorundasınız. Ne de olsa Aslan’dan bir önceki burç, yani ego konusunda o kadar da farklı değiller. Sıcaklık ve samimiyet arzu ettikleri kadar güvendikleri ve rahat hissettikleri takdirde dudak uçuklatan özellikler ve taleplerle karşınıza çıkabilirler. E tabii ki doğal olarak tüm bunları doğal karşılayabilecek bir partner isterler. 

Yaramaz Tüyo

Aynı anda hem yumuşak yastıklar ve örtülerle donatılmış bir sarılma köşesi, hem de seks salıncakları, oyuncakları ve bilimum aletlerinin olduğu bir seks köşesi hazırlayın. Zaten düzenli aralıklarla her ikisine de uğrayacaksınız.

Burak Kebabçı Avatar
Psychic Sidekick
Astroloji Yazarı
Güzel, uzun ve sarışın olmamın yanısıra Terazi burcuyum ve gezegenlerin üzerimizdeki etkileri hakkında tutarlı yalanlar söylüyorum.