Mars Boğa’da: Şehvetli Bilmiş

Şehvet, hisler ve tutku...

YAZAR: Psychic Sidekick
marsbogada.jpg
Pexels/Dilara Olgun

Neler Sever

Boğalar için her şey şehvet, hisler ve tutkuyla ilgilidir. Çok fazla ön sevişme, naif dokunuş severler ve yavaş, lüks tecrübelerin tadına doyamazlar. Güzel yemek, güzel yatak örtüleri, harika aydınlatma ve yavaş müzikle yarattığınız bir romantik atmosfer bu inatçı boynuzlu danaları yerlerinden kaldırıp kırmızı görmüşçesine üzerinize atlatmaya yeter de artar bile.

Neler İster

Sabırlı ve ilgili partnerleri tercih ederler. Boğalar için hiçbir şey aceleye gelmez -hele ki tensel zevkler-! Onlara uzunca bir festival yaşatmaya geldiğinizi kanıtlamak için kibar öpüşmeler ve şefkat dolu bir ilgi gösterip vücutlarının her bir santiminin tadını çıkarmalısınız. Unutmayın, onlar da sizi beş duyu organıyla tamamen tecrübe etmeden bırakmayacaklardır. 

Yaramaz Tüyo

Onlara tensel bir “tadım” tecrübesi hazırlayın. Tüm hislerini uyarmak için tüyler, ipek, mum ve buz küpleri gibi birçok farklı yapı ve sıcaklıkta ürünü kullanıp her birinin onları nasıl hissettireceğini tecrübe ettirin. Benim bile canım çekti! 🤤

Burak Kebabçı Avatar
Psychic Sidekick
Astroloji Yazarı
Güzel, uzun ve sarışın olmamın yanısıra Terazi burcuyum ve gezegenlerin üzerimizdeki etkileri hakkında tutarlı yalanlar söylüyorum.