Mars Başak’ta: Duyarlı Mükemmeliyetçi

Dikkatli, titiz ve duyarlı

YAZAR: Psychic Sidekick
marsbasakta.jpg
Pexels/Dilara Olgun

Neler Sever

Dünya üzerinde Beyoncé hariç tüm Başak’lara uyuz oluyorum. Bu şahsi fikrimi de beyan ettiğime göre MAALESEF hayatın onlarsız asla “mükemmel” olamayacağını da kabul ediyorum. Başak konumları aşırı derecede dikkatli ve mükemmeliyetçidirler ve aynı performansı cinsellikte de gösterirler. Tam anlamıyla hizmet burcu olan bu burç ilgilendiğini ve sevdiğini sözlerden ziyade icraatleriyle göstermeyi sever. Tabii ki aynısını karşıdan da bekler. Üzerine çok düşünülmüş ve başarılı tekniklerle haz noktasına çıkartılan bir gece, Mars Başak için iyi bir gecedir. 

Neler İster

Asla kendisi kadar iyi olamayacağını bildiği hâlde dikkatli, titiz ve duyarlı bir partner ister. Çabalarının boşa gitmediğini görmek, takdir edilmek ve “görülmek” onlar için en kaliteli ön sevişme olabilir. 

Yaramaz Tüyo

Bir haz kontrol listesi” oluşturun. Beraber denemek istediğiniz seksi fanteziler veya deneyimlerin bir listesini hazırlayın ve her birini tamamlayıp listeden sildiğinizde alacağınız hazzı şimdiden düşünün. Haz listesinden haz almak bile listenin içinde olabilir!!

Burak Kebabçı Avatar
Psychic Sidekick
Astroloji Yazarı
Güzel, uzun ve sarışın olmamın yanısıra Terazi burcuyum ve gezegenlerin üzerimizdeki etkileri hakkında tutarlı yalanlar söylüyorum.