Mars Terazi’de: Adil Romantik

Tamam Terazi kararsızdır ama ona romantik bir spa gecesi düzenleyin, bakın neler oluyor?

YAZAR: Psychic Sidekick
marsterazide.jpg
Pexels/Dilara Olgun

Neler Sever 

Bir Terazi olarak, Mars ile Terazi’nin ne kadar da iyi anlaşamadıklarını çok iyi biliyorum. Mars hep “ben” der. Ben istiyorum, ben yapıyorum, ben alıyorum, ben söylüyorum gibi gibi… Bu, Terazi’nin uyumlayıcı ve arabulucu yapısına her ne kadar ters düşse de konu sekse gelince en önemli şeylerden biri de karşı tarafın memnuniyetine dikkat etmektir. İşte Terazi tam da bunu yapar. Romantik ve dengeli tecrübeler, güzel ve ahenk dolu anların yaratılması ve zarif dokunuşlar bu Venüsyen güzelin en sevdiği şeylerdir. Güzel kokan, güzel gözüken ve memnun olduğu kadar memnun eden bir melek. Kararsızlıkları için apayrı bir yazı yazmak zorunda bırakmayın beni!

Neler İster

Romantik jestler ve onaylamalara aç olan bu Mars konumlandırması, istenildiğini ve beğenildiğini kaliteli iltifatlar ve dengeli yatak paylaşımlarından edinmek ister. 

Yaramaz Tüyo

“Romantik bir spa gecesi” düzenleyin. Kokulu yağlar, iyi müzik ve güzel mumlar eşliğinde rahatlatıcı bir masajla lüks bir gece. Sabahlara kadar doyamayacağınız bir gece için huzurlu, şık bir alan yaratarak onu ne kadar arzuladığınızı gösterirseniz, gerisini onlar halledecektir zaten 🙂

Burak Kebabçı Avatar
Psychic Sidekick
Astroloji Yazarı
Güzel, uzun ve sarışın olmamın yanısıra Terazi burcuyum ve gezegenlerin üzerimizdeki etkileri hakkında tutarlı yalanlar söylüyorum.