Ruhunu Temsil Eden Kokteyl Hangisi?

Cosmopolitan’ın aynı zamanda bir kokteyl olması tesadüf mü sence?

YAZAR: Irmak Hacımusaoğlu
cosmo-quiz-hangi-kokteylsin-1
Kolaj: Duru Keskingöz

Kokteyller bir içki olmakla kalmayıp kişiliğini yansıtıyor olabilir mi? Evet diyorsan hangi kokteyl ruhunu temsil ediyor, beraber keşfedelim!

1. Hangisi seni yansıtıyor?
a) Tatlı
b) Ekşi
c) Yoğun ve aromatik

2. Bir renk seçmeni istesek?
a) Pembe
b) Yeşil
c) Kırmızı

3. Arkadaşlarına seni sorsak aşağıdakilerden hangisini söylerdi?
a) Yardımsever
b) Dürüst
c) Yaratıcı

4. Hangi sosyal aktivite sana hitap ediyor?
a) Barda bir şeyler içmek
b) Evde kart oyunları oynamak
c) Parti parti parti!

5. Son soru biraz zor: Aşka bakış açın nasıl?
a) Bebeksi ruhumu her seferinde parçalar ama yine de ondan vazgeçmem.
b) Yeni birini tanımanın ve belirsizliğin verdiği heyecan diye bakarım, geçicidir yani.
c) Varlığına inanmıyorum, cinsel çekimdir o.

Sonuçlar

A’lar çoğuluktaysa: Strawberry Daiquiri

Tatlı ve yumuşak bir ruhun var, tıpkı pembe rengi gibi. İnsanlarla kolayca anlaşıyor, onlara sıcak bir ortam sunuyorsun. Sevecen ve sevimli bir yapın var. Dünya bazen hassas kalpliler için cehennem olsa da sen aslında herkese kucak açabilmenin ve empatinin gücüne sahipsin. Bu da seni özel kılıyor.


B’ler çoğunluktaysa: Gin Sour 

Ekşi tatlara olan sevgin dürüst ve doğrudan bir kişiliği simgeliyor. Tıpkı yeşil bir cin kokteyli gibi tazeleyici ve doğal bir yanın var. Dışarıdan soğuk göründüğünü söyleyebilirler belki ama yakınlarına sadık ve güvenilir bir dostsun. Sınır koyma becerin ise kıskanılası doğrusu.

C’ler çoğunluktaysa: Negroni

Yoğun ve aromatik lezzetlere benzer zengin ve derin bir kişiliğe sahipsin. Kırmızı rengi gibi tutkulu ve güçlü bir karakterin var. Yaratıcılığınla da dikkat çekiyorsun. Yerinde duramadığını ve hayatı dolu dolu yaşamayı sevdiğini söyleyebiliriz. Bu da seni her türlü eğlencenin vazgeçilmez ismi yapıyor.

İki şık eşitse: Cosmopolitan 

Dengeli bir yapın var gibi görünüyor. Gerçekten de Cosmopolitan içinde tatlı, ekşi ve aromatik tüm tatları barındırır ve sen de hayatında her şeyden biraz olsun istiyorsun. Her ortama uyum sağlayabiliyor, dikkatleri üzerinde topluyorsun. Şıklığın ve zerafetin senin ayrılmaz parçaların ve bu da her durumda göz önünde olmanı sağlıyor, tıpkı Cosmopolitan gibi.

irmakhacimusaoglu
Irmak Hacımusaoğlu
Yazar
Irmak, bilişsel nöropsikoloji alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır ve Tilburg Üniversitesi, Görsel Dil Laboratuvarı’nda doktora araştırmacısı olarak çalışmaktadır. Araştırmaları çizgi romanlarda hareket ve zamanı odağına alır. Aynı zamanda çeşitli mecralarda yazıları ve çizimleri yayımlanmakta ve sergilenmektedir.
Devamını okumak için tıklayın