Hangi Cosmo Kapak Kızısınız?

5 soruda hangi yıldıza benzediğinizi bulun!

YAZAR: Irmak Hacımusaoğlu
3 covers.png
Cosmopolitan Türkiye

Cosmo’nun vazgeçilmez bir parçası da her zaman ilham verici ve güçlü kadınlardan oluşan kapak kızları. Siz de bu özelliklere sahip olduğunuzu düşündünüz mü hiç? Eğer öyleyse hangi Cosmopolitan kapak kızıyla ruh eşisiniz, öğrenmenin vakti geldi. Ebrar Karakurt mu Hazar Ergüçlü mü yoksa Aleyna Tilki ile mi aynı frekanstasınız?
 

1. Öncelikle, hangi emoji seti enerjinize daha çok uyuyor?

a) 💪🏼🔥❤️🤪👊🏼
b) 💄🌞🌊❤️‍🔥🌳
c) 🧝🏼‍♀️💓✨🤘🏼🐰


2. Diyelim ki hayatınızı izleyen bir seyirci var. Seyirciniz sorunlarla baş etme biçiminizi nasıl özetlerdi?

a) Gücünü sonuna kadar kullanır ve elinden geleni yapar.
b) Durumu analiz edip sakinlikle ele alır.
c) Genellikle farklı bir bakış açısına sahiptir ve özgün çözümler bulur.
 

3. Siz kendinizi ifade ederken en çok hangi yolu kullanırsınız?

a) Fiziksel hareketler ve enerji
b) Güleryüz ve mimikler
c) Çarpıcı açıklamalar (bana göre gayet normal de…)
 

4. Bir eşya seçecek olsanız bu ne olurdu?

a) Don’t give up yazan sweatshirt
b) Zeytin yapraklı tütsü
c) Peluş oyuncak
 

5. Peki, ya bir şarkı seçmenizi istesek?

a) Erik dalı geevrektir… (Oturmaya mı geldik?)
b) Herhangi bir Sezen Aksu şarkısı
c) Gesi Bağları 

Sonuçlar

A’lar çoğunluktaysa: Ebrar Karakurt

Türk Milli Takımı’nın en başarılı ve ilgi çeken voleybolcularından biri olan Ebrar, özellikle enerjisi ve kendine özgü tarzıyla çok seviliyor. Eğer en çok A şıkkını işaretlediyseniz siz de Ebrar gibi tutkulu ve kararlı olmakla beraber aynı zamanda eğlenceli ve doğal bir kişiliğe sahipsiniz. Olduğunuz kişiyle ve enerjinizle çevrenizdekileri etkilediğinizi söylemeye gerek bile yok sanırım.

 

B’ler çoğunluktaysa: Hazar Ergüçlü

Başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, dizi ve filmlerdeki oyunculuk performansının yanında dansta da yetenekli olmasıyla konuşuluyor. Eğer cevaplarınızda B şıkkı çoğunluktaysa, sizin de Hazar gibi mütevazi ve olgun bir kişiliğe sahip olduğunuzu söyleyebiliriz. Dışarıdan sakin görünseniz de iç dünyanızda derin bir düşünme ve yoğun bir yaratıcılık barındırıyorsunuz. Yeteneklerinizin henüz farkında değilseniz, belki de keşfetmenin vakti gelmiştir!

 

C’ler çoğunluktaysa: Aleyna Tilki

Türk pop müziğinin genç yeteneği Aleyna Tilki, yaratıcı, iddialı ve özgüveni yüksek bir kişiliği temsil ediyor. Eğer çoğunlukla C şıkkını işaretlediyseniz, siz de Aleyna gibi dikkat çekici ve farklı bir tarza sahipsiniz. Ayrıca kalıpların ötesinde düşünmeye meyilli olabilirsiniz. Özetle kendinizi dilediğiniz gibi ifade etmekten korkmuyor ve cesaretinizle ön planda olmayı seviyorsunuz.

irmakhacimusaoglu
Irmak Hacımusaoğlu
Yazar
Irmak, bilişsel nöropsikoloji alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır ve Tilburg Üniversitesi, Görsel Dil Laboratuvarı’nda doktora araştırmacısı olarak çalışmaktadır. Araştırmaları çizgi romanlarda hareket ve zamanı odağına alır. Aynı zamanda çeşitli mecralarda yazıları ve çizimleri yayımlanmakta ve sergilenmektedir.
Devamını okumak için tıklayın