Jeremy Allen White’ın Aşk Labirenti

Duygular ve dedikodular.

YAZAR: Yiğitcan Genç
jeremy-allen-white-ask-hayati.webp
Michael Kovac, Getty Images

Jeremy Allen White’ın Hollywood kariyeri kadar dikkat çeken bir diğer şey de ilişki geçmişi. “Shameless” ve “The Bear” gibi yapımlarla gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu, ilişkiler konusunda da adından sıkça söz ettiriyor. Peki, Jeremy’nin aşk hayatında neler olmuş?

Addison Timlin ile Evliliği

Jeremy Allen White’ın en uzun süreli ve en bilinen ilişkisi, oyuncu Addison Timlin ile olan evliliğiydi. 2017’de evlenen çiftin, iki tatlı kız çocuğu oldu. Ne yazık ki 2023 yılında yollarını ayırmaya karar verdiler. Boşanmış olsalar da, Jeremy ve Addison çocukları için olgun bir şekilde ortak ebeveynlik yapmaya devam ediyor.

GettyImages-1455630756.jpeg
Matt Winkelmeyer, Getty Images

Emmy Rossum ile Dedikodular

Jeremy’nin adı, Shameless dizisindeki rol arkadaşı Emmy Rossum ile de anıldı. Dizideki kimyaları ve set dışındaki yakın arkadaşlıkları, aşk dedikodularını ateşledi. Ancak bu söylentiler asla doğrulanmadı ve sadece bir söylenti olarak kaldı.

Emma Greenwell ile Flört İddiaları

Jeremy'nin adı bir dönem Shameless dizisindeki bir diğer rol arkadaşı Emma Greenwell ile de anıldı. Set arkası dedikodulara göre kısa bir flört yaşamış olsalar da, bu ilişki fazla uzun sürmedi ve dostça ayrıldılar.

Selena Gomez:  Aşk Söylentileri

2023'te Jeremy Allen White’ın adı ünlü şarkıcı Selena Gomez ile anıldı. İkili birkaç kez birlikte görüntülendi, bu da magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ancak bu ilişki hiçbir zaman resmi olarak doğrulanmadı, ve iddialar arka planda kaldı.

singer-rosal-the-bear-star-70392395.png
Lese, Backgrid

Rosalia: İspanyol Yıldızla Aşk

Selena Gomez dedikodularından sonra Jeremy Allen White, bu sefer ünlü İspanyol şarkıcı Rosalía ile ilişki yaşamaya başladı. Çift, romantik anlarıyla dikkat çekerken, magazin dünyasında da epey konuşuldu. Ancak bugünlerde çiftin ayrıldığına dair söylentiler dolaşmaya başladı. Rosalía ile olan bu ilişkinin akıbeti şimdilik belirsiz ama hayranlar merakla bekliyor.

Jeremy Allen White’ın aşk hayatı oldukça hareketli. Kariyeri kadar ilişkileri de merakla takip ediliyor. Her yeni ilişki söylentisiyle magazin gündemini sallayan Jeremy’nin sıradaki aşk durağı merak konusu. 

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın