Jessica Chastain ile Sonsuz Şıklığın Peşinde

Jessica Chastain ile Beymen, bu sezon şıklığı, zamansız bir sanat eserine dönüştürüyor.

YAZAR: Yiğitcan Genç
RPA_240716_BEYMEN_15_038_V3.jpg
Beymen

Moda dünyasının büyülü kapıları, bu sonbahar-kış sezonunda bizi Hollywood'un kalbine götürüyor. Türkiye'nin lüks moda ve yaşam stili destinasyonu Beymen, Oscar ödüllü Jessica Chastain ile “Modern Time Icons” adlı bir 2024-25 Sonbahar/Kış kampanyası çekti. Bu dünyayı da fotoğraf sanatçısı Rafael Pavarotti yardımı ile oluşturdu. Yaklaşımlarında biraz nostalji, biraz geleceğe yolculuk ve bolca şıklık var… 

Watch on YouTube

Jessica Chastain: Bir Moda İkonu

Bu büyülü dünyada başrolü, Hollywood'un parlayan yıldızı Jessica Chastain üstleniyor. Kırmızı halıda her zaman bizi büyüleyen Chastain, bize göre zarafetin tanımı. Beymen ile de güzel eşleştiğini düşünüyoruz. 

View post on Instagram
 

Sonsuz Şıklığın Peşinde

Çoğu zaman, hayatta, bir bakış, bir kıyafet ya da bir aksesuar ile sonsuz olmanın peşindeyiz. Moda her zaman gelip geçici değil. Bazen bir trend, yaşam tarzına dönüşebilir, unutmamak lazım.. 

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın