Bella, Edward ve Jacob’ı Özlediniz mi? Twilight Geri Dönüyor!

Twilight 12 yıl aradan sonra yeniden sinemalarda.

YAZAR: Yiğitcan Genç
Twilight.png
Netflix

Hazır mısınız? Çünkü Bella, Edward ve Jacob geri dönüyor! Evet, doğru duydunuz. HOA HOA HOA sezonu bu defa gerçekten başladı. Stephenie Meyer'ın vampir romantizmi temalı efsane serisi Twilight, tam 12 yıl sonra sinema salonlarına geri dönüyor. Nostalji seviyenizi kontrol etmekte zorlanıyorsanız, yalnız değilsiniz. Bu haber, sizi lise günlerinize ışınlayabilir! Bella ve Edward’ın yasak aşkı, Jacob’ın o kaslı hali ve vampir-kurt adam savaşları... Hepsi yeniden beyaz perdede olacak!

View post on Instagram
 

Kristen Stewart’ın Bella Swan, Robert Pattinson’ın ise Edward Cullen’a hayat verdiği ve toplamda 3.3 milyar dolar gişe hasılatı elde eden bu kült (devil wears prada yazımız) seri, bu sonbaharda beş filmiyle birden geri dönüyor. Eğer seriyi kaçıranlardansanız ya da "Tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum" diyenlerdenseniz, işte karşınızda harika bir fırsat!

View post on Instagram
 

Twilight Serisi 13 Eylül'de Vizyonda!

Kim derdi ki bir gün yine Edward’ın parlayan tenini göreceğiz? Ya da Bella’nın hayatının aşkını, Edward mı yoksa kaslı kurt adam Jacob mı olduğunu anlamaya çalışmasını tekrar izleyeceğiz? Cevaplar 13 Eylül’de sinema salonlarında! İlk hafta, "Alacakaranlık", "Yeni Ay" ve "Tutulma" vizyona girecek. Ardından, 20 Eylül’de "Şafak Vakti: Bölüm 1 ve 2" sinemalarda olacak. Yani iki hafta boyunca tam bir Twilight maratonu sizi bekliyor.

Watch on YouTube

Bu filmler vizyona girer girmez Twilight sahnelerinin her yerde karşınıza çıkacağından ve  #TeamEdward mı yoksa #TeamJacob mı tartışmalarının yeniden başlayacağınıza eminiz. Twilight filmlerinin ilk çıktıkları dönem kaçırmışsanız ya da “O zamanlar izledim ama doyamadım” diyenlerdenseniz bu iki haftalık maratona hazır olun. 

Twilight, konusu ve başarılarının yanı sıra yaratıcı fanlarıyla da öne çıktı. İşte karşınızda serinin en unutulmaz anlarını yeniden canlandıran, eğlenceli yorumlarıyla bizi güldüren ve kalbimizi ısıtan fan yapımı videolar. Hazır mısınız?

Bella’nın Doğum Günü Sahnesi

Şimdiye kadar yazılmış en büyük aşk hikayesinden küçük bir kesit... Oyuncu ve yazar Yasmine Sahid bu videosunda Bella’nın doğum günü sahnesini eğlenceli bir şekilde yeniden yorumluyor. Gözlerimizi gözlerinden alamıyoruz. 

View post on Instagram
 

Twilight’ı İzlediğimiz İlk An

Herkes Twilight’ı izledikten sonra kendini bu evrenin bir parçası olarak hissetmiştir. İşte içerik üretici Tim Collins de bu videosunda ilk Twilight izlediği zamanları anlatıyor. Evet, böyle bir etkisi vardı.

View post on Instagram
 

Edward’ın Bella’ya İlk Tepkisi

Edward’ın Bella’yı ilk gördüğü anı hepimiz hatırlıyoruz. Ve bu anın çok da büyülü olmadığını da… Filmi izlediğimiz ilk andan itibaren bu karşılaşmayla ilgili yaratıcı meme'ler karşımıza sıkça çıkıyor. Gülmeden edemiyoruz.

View post on X

Twilight efsanesini bir kez daha izlemek ve bu seriyle ilgi anılarınızı tazelemek için biletleriniz buradan alıp Edward ve Bella ile uzun soluklu bir sinema maratonuna başlayabilirsiniz. 

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın