Saçınızı Akıllıca Kurutmanın Tam Zamanı

Saç kurutmaya üşenmeye son. Artık bu iş çok daha havalı!

YAZAR: Yiğitcan Genç
Dyson Supersonic Nural (6).jpg
Dyson

Dyson, en yeni oyuncağı Supersonic Nural ile saç kurutma işini başka bir boyuta taşıyor. Hani saç derinizin yanmasından korktuğunuz, saçlarınızın matlaşacağı günler var ya? İşte onlara elveda deme vakti!

Dyson Supersonic Nural, akıllı sensörleriyle saçınızı zarar vermeden kurutuyor, üstelik saçınıza yaklaştırdığınızda ısıyı ve hava akışını ayarlıyor. Saç derinize yaklaştıkça "Aman yanmasın!" diyen cihaz, ısıyı kendiliğinden düşürüyor ve sizin yerinize saçınızı koruyor. Düşüncesi bile güzel.

Akıllı Teknoloji, Tarz Sahibi Tasarım

Dyson Supersonic Nural’ın görüntüsü de bir o kadar havalı. Şeffaf kapağıyla içerideki teknolojiyi gözler önüne seriyor ve iki iddialı renk seçeneğiyle tarzını konuşturuyor: Ceramic Patina & Topaz ve Vinca Mavisi & Topaz. Saçımı değil de bir sanat eserini mi kurutuyorum diyeceğiniz türden!

Dyson Supersonic Nural (9).jpg
Dyson Supersonic Nural 

Saç Kurutmak Bu Kadar Kolay mıydı?

Saç derisi koruma modundan bahsettik mi? Saçınıza zarar vermemek için ısıyı otomatik olarak 55°C'ye düşüren özel mod, adeta saçlarınızın kahramanı! Üstelik bu sıcaklıkta bile kurutma süresi oldukça hızlı. Akıllı sensörler sayesinde, saçınızın ve makinenin birbirine olan mesafesi sürekli kontrol altında. Bu da size hem hız kazandırıyor hem de saçınıza ısı hasarı vermiyor.

View post on Instagram
 

Saç Tipiniz İçin Akıllı Başlıklar

Dyson Supersonic Nural (10).jpg
Dyson Supersonic Nural

Dyson Supersonic Nural’ın yeni başlıkları da en az kendisi kadar akıllı. Her bir başlık, şekillendirme tercihlerinizi kaydediyor ve bir sonraki kullanımda aynı ayarları otomatik olarak uyguluyor. Yani bir kez ayarla, sonra unut! Hatta durakladığınızda, anında sessiz moda geçiyor ve saç şekillendirirken "komşular rahatısız olmasın" derdi de bitiyor.

Kıvırcık ya da dalgalı saçlarınız varsa, yeni Dalga+Bukle difüzörü özellikle sizin için. Doğal bukleler mi, pürüzsüz dalgalar mı? Tercih sizin. Üstelik, her iki modda da saçlarınızı daha belirgin ve hacimli hale getiriyor.

Saç kurutma rutininiz artık bir teknoloji partisine dönüştü, üstelik tarzınızı da yansıtıyor! Şimdi efil efil uçuşan saçlarınızı dışarı çıkarma zamanı. Nereye gidiyoruz?

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın