Bantları Yapıştırın, Sivilcelerinizle Vedalaşın

İster şeffaf, ister renkli sivilce bantları sivilcelerinizin çözümü olacak!

YAZAR: Gül Çital
sivilce bantları2.jpg
Getty Images/Dilara Olgun

Önemli bir buluşma öncesi çenenizde birdenbire beliren o sinir bozucu minik sivilceyi gördünüz değil mi? Aynaya bakarken attığınız çığlığı duyabiliyorum. Aklınıza ilk gelen hemen onu parmaklarınız arasına alıp patlatmak, onu da biliyorum. Sakın yapmayın! Tabii daha büyük sivilceler ve izlere davetiye çıkarmak istemiyorsanız. Böyle durumlar için acilen sivilce bantlarıyla tanışmanızı öneriyorum. Bakterileri öldüren içeriklere sahip bu minik bantlar hem hızlıca sivilceyi gideriyor hem de elinizi sivilceden uzak tutmaya yarıyor. İster şeffaf olanların üzerine fondöteninizi sürüp çıkın, isterseniz renkli ve desenli olanlarla meraklı bakışları üzerinize çekin! 

İşte sizin için seçtiğim en iyi sivilce bantları:

Pixi.png

Pixi Clarity Blemish Stickers

719 TL, Sephora

Salisilik asit, cica ve yeşil çay yaprağı ekstresi içeren bu bantlar sivilcenin hızlı ve etkili bir şekilde küçülmesini sağlıyor.

 

PeterThomasRoth.png

Peter Thomas Roth Acne-Clear Invisible Dots Blemish Treatment

2.199 TL, Fruugo

Bu şeffaf küçük bantlar, iltihabı temizlemek, bakterileri azaltmak ve cildi iyileştirmek için yüzde 0,5 oranında salisilik asit, cildi berraklaştıran çay ağacı yağı ve hyaluronik asit içeriyor.
 

Stick On Spots.png

Stick On Spots S.O.S Band

198 TL, Rossman

İçeriğindeki hidrokolloid ile sıvıyı emen ve cildi dış etkenlerden koruyan bir bariyer oluşturan bu bant, 6-8 saat içinde sonuç veriyor.

 

Pyunkang Yul.png

Pyunkang Yul Acne Spot Patch Super Thin

99.90 TL, Justin Beauty

Süper ince yapısıyla doğal ve fark edilmeyen kapatıcılık sağlayan bu ürün, akneyi tedavi ederken cildin nemini de koruyor.

 

4bc683e6-f0ea-454a-ada7-a2b7a6fda12b.jpg

Cosrx Acne Pimple Master

155,90 TL, Korendy

7 mm, 10 mm ve 12 mm olmak üzere farklı boyutlara sahip bu hidrokolloid bantlar, cilt yüzeyindeki beyaz uç vermiş sivilceleri geceden sabaha kadar söndürmeye yardımcı oluyor. Şeffaf olduğu için, makyajınızın üzerine de yapıştırabilirsiniz.

gül çital
Gül Çital
Güzellik yazarı
Gül Çital dergicilik hayatına House Beautiful’da dekorasyon editörü olarak başladı. Sonrasında, Süper, InStyle ve Vogue dergilerinde Güzellik Editörlüğü yaptı. Beauty-edit online güzellik platformunu kurarak dijital dünyada editörlüğe devam etti. Güzellik Yayında, Alem, Oksijen gibi farklı mecralarda free-lance yazılar yazdı. Güzelliğin sade ve abartıdan uzak olması gerektiğini savunuyor.
Devamını okumak için tıklayın