Terazi Sezonunda Güneş Tutulması

Kozmik yenilenme!

YAZAR: Psychic Sidekick
terazi_sezonu3.jpg
Kolaj: Dilara Olgun

Bu Terazi ayına bir heyecan katmazsak olmazdı :) Oldukça heyecan verici bir Güneş tutulması var. Kozmik bir reset tuşu gibi düşünebilirsiniz. Hayat dediğimiz o bilgisayar donmuş da fişi çekmek yerine (!) aç kapa tuşuna basıyormuşsunuz gibi. 

Tutulmalar son derece güçlü birer katalizördür. Hele ki bu denge ve ahenk burcunda gerçekleşirken. Özellikle de ilişkilerde ansızın gelen farkındalıklar ve değişimlere hazırlıklı olun derim. Dengesi bozulmuş her şeyin zorla gün yüzüne çıkarıldığı bir dönem. Bu tutulma hepimiz için temiz bir sayfa, yeni bir şans. Özellikle de aşk meşk işlerinde.

Astrolojide Güneş Tutulması

Astrolojide bir güneş tutulması aslında aşırı yüklenmiş bir yeni ay’dır (bkz. supercharged new moon) ve yeni başlangıçların güçlü temsilcisidir. Güneş’in (kimliğimiz), ve Ay’ın (duygusal benliğimiz) birleştiği; ani değişimler, farkındalıklar ve girişimlere fırsat yarattığı bir dönemdir. Tutulmalar uzun zamandır gölgede kalmış bize artık hizmet etmeyen tüm eski huylar, örüntüler, ilişkiler ve anlaşmaları gün yüzüne çıkarır. Bunlarla bağımızı koparıp hayatla yeni niyetler ve anlaşmalara girebilmemiz için gerekli olan tüm fırsatları yaratır ve sunar. Evrenin neredeyse bedavaya sunduğu bu fırsat alanından yararlanamayacaksanız lütfen beni sorumlu tutmayın!

Eğer her sene benzer dersleri tekrar etmek istemiyorsanız söylediklerime kulak verin derim. Bu sefer sınıfta kalmayın, bu çemberi siz kırın! İlişki dinamiklerindeki değişimlere, sevgiyi nasıl alıp verdiğimize önem vermemiz gereken konular. İşinizi kolaylaştırmak ve derslerinizi daha da şahsileştirmek adına direkt olarak sizi ilgilendiren konuların ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız doğum haritanızda Venüs ve Terazi’nin olduğu ev ve konumlara bakabilirsiniz. Bunlar size neyi çektiğiniz, alma verme dengeniz ve daha çok hangi alanlardaki ikili ilişkilerde neye dikkat etmeniz gerektiği konusunda size daha fazla bilgi verecektir. 
 

Hadiyin Cosmo kızları, bu ay hem güzelliğin, hem akıllı olmanın, hem de harika kokmanın hakkını sonuna kadar veriyoruz!

Burak Kebabçı Avatar
Psychic Sidekick
Astroloji Yazarı
Güzel, uzun ve sarışın olmamın yanısıra Terazi burcuyum ve gezegenlerin üzerimizdeki etkileri hakkında tutarlı yalanlar söylüyorum.