Sosyal Medyanın Gizli Yıldızları

Ünlüler ve sevimli dostları, sosyal medyada kalpleri fethediyor.

YAZAR: Yiğitcan Genç
Getty Images
Getty Images

Evcil hayvanlarıyla olan eğlenceli ve tatlı anlarını paylaşan ünlüler, yalnızca kalplerimizi ısıtmıyor, aynı zamanda hayvan sevgisini yaymak için güzel bir örnek oluyorlar. Sosyal medyada hem bizi güldüren hem de sevgi dolu anlarıyla içimizi ısıtan o ünlülere ve minik dostlarına birlikte göz atalım. 

View post on Instagram
 

Demi Moore - Pilaf

Demi Moore’un dostu, Ghost dizisinin yıldızı, minik chihuahua'sı Pilaf'ın Instagram'daki renkli hayatını takipçileriyle paylaşıyor. Pilaf'ın özel tasarım kıyafetleri ve minicik kovboy şapkalarıyla süslenmiş paylaşımlar, adeta kalpleri eritiyor. Pilaf’ın kendine ait bir Instagram hesabı var ve bu hesap, sevimli dostumuzun her anını paylaşarak sosyal medyada şirinlik dozunu zirveye çıkarıyor. Eğer köpeklere, özellikle de bu minik şirinliğe bayılıyorsanız, Pilaf’ın sayfası tam size göre.

View post on Instagram
 

Zendaya - Noon 

Zendaya, sevgili köpeği Noon Coleman'ı sık sık takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor. Dokuz yaşına basan Noon, genç köpeklere taş çıkaracak enerjisiyle annesi ve insan dostlarıyla seyahat etmeye devam ediyor. 2023 yılında Kids' Choice Awards'ta "Favori Ünlü Evcil Hayvan" kategorisinde aday gösterilen Noon, 33.4 bin takipçisiyle, birçok köpeğin hayalini kurduğu bir hayatı nasıl yaşadığını takip edebilirsiniz.

View post on Instagram
 

Marc Jacobs - Neville

Moda dünyasında kendi tarzıyla öne çıkan Marc Jacobs, 2013’ten beri dört ayaklı oğlu Neville Jacobs ile de dünyayı büyülüyor. Neville, parklarda yaptığı yürüyüşlerden şık fotoğraf çekimlerine kadar harika bir hayat yaşıyor. Hatta, 2015 yılında Paper Magazine’in kapağında bile yer aldı. Neville, modaya yön vermeye ve köpek dostları için ilham olmaya devam ederken, Marc Jacobs da sevgi dolu dostu Neville onuruna The Sato Project ile iş birliği yaptı. Neville’i takip etmek sadece eğlenceli olmayacak, aynı zamanda hayvanları korumak için çalışan bu gibi organizasyonlara da farkındalık kazandıracak.

View post on Instagram
 

Bensu Soral - Bruno

Bensu Soral, köpeği Bruno’ya olan sevgisini sık sık Instagram’da paylaşan ünlülerden. Bruno, sevimliliğiyle kalpleri çalarken, aynı zamanda Bensu’nun hayatının ne kadar önemli bir parçası olduğunu da gözler önüne seriyor. Sadık dostu, sık sık doğada gezintilerde ya da Soral’ın keyifli anlarına eşlik ederken görülüyor. Bruno, sadece Bensu’nun değil, onu takip eden hayranlarının da favorisi haline gelmiş durumda. 

View post on Instagram
 

Taylor Swift - Meredith 

Taylor Swift'in ilk ünlü kedisi Meredith Grey, 2011 yılında sanatçının hayatına katıldı. Scottish Fold cinsi olan bu sevimli kedi, Swift'in kalbinde özel bir yer edindi ve onu "dünyanın en sevimli kedisi" olarak tanımladı. Meredith, sadece bir evcil hayvan değil, aynı zamanda Swift'in müzik kariyerinin en büyük destekçilerinden biri.

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın