Tüm Zamanların En Büyük MINI'si

Yeni tamamen elektrikli MINI Countryman ile tanışın!

YAZAR: Yiğitcan Genç
Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman
Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman

Yeni bir macera mı arıyorsunuz? MINI’nin bu sezon en büyük sürprizi, devleşen ama hala o bildiğimiz ve sevdiğimiz MINI ruhunu taşıyan Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman ile karşınızda.

Daha uzun, daha kaslı, daha özgüvenli – ama hâlâ cool! Tam da "Şehirde dikkat çekmek istiyorum ama doğada da kaybolmak istiyorum" diyenler için tasarlanmış. Üstelik tamamen elektrikli versiyonuyla da sürdürülebilir de.

"Go-Kart Hissi" Efsanesi, Elektrik Gücüyle Buluşuyor

MINI’nin o ünlü "go-kart sürüş hissi" yeni tamamen elektrikli Countryman’de de devam ediyor. Ancak şimdi, bu efsanevi his elektrikli bir dokunuşla daha da eğlenceli hale geliyor. Elektrikli sürüş sayesinde duyduğunuz tek ses, gümbür gümbür çaldığınız şarkılar olacak.  

MET_1897.jpg
Yeni Tamamen Elektrikli MINI Countryman

Teknolojiyle Dolu ama Stilinden Ödün Vermeyen Bir İç Mekan

Aracın içine girdiğinizde ilk dikkatinizi çekecek şey, o göz alıcı yuvarlak OLED ekran olacak. Kendinizi bir bilim kurgu filminde gibi hissetmek istemez misiniz? MINI’nin bu tasarımı, teknolojiyi zarafetle buluşturmuş. Hem şık hem de kullanımı kolay – yani "teknoloji beni yorar" diyenlere bile bu sistemi sevdirecek tarzda.

Doğayla İç İçe, Şehirde İkonik

Yeni MINI Countryman sadece teknolojisi ve kaslı görünümüyle değil, doğayla iç içe bir sürüş deneyimi sunmasıyla da dikkat çekiyor. Şehirde dikkat çekmek kolay, doğada da rahat etmek mümkün. Günün sonunda, MINI keyifli sürüşünü hiç kaybetmeden sizi hem şehirde hem de doğada aynı rahatlıkla taşıyacak. İster elektrikli versiyonu tercih edin, ister klasik benzinli modeli – size sadece arkanıza yaslanıp keyfini sürmek kalıyor.

*Bu bir advertorialdır.

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın