Lüks ve Bohem Yalıkavak’ta Buluşuyor

Güneş ve denizin keyfine sanat eşliğinde varıyoruz.

YAZAR: Yiğitcan Genç
 MGallery The Bodrum Hotel Yalikavak.png
MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak

Eğer Bodrum’da hem bohem hem de lüks bir tatil arıyorsanız, MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak  tam size göre. Yalıkavak’ın kalbinde, denizin dibinde ve şehrin kaosundan tamamen uzak bir yer düşünün… Otelin tasarımı, mimar Mustafa Toner’in imzasını taşıyor ve sade, şık detaylarla göz dolduruyor. Ama asıl olay plajı. O kumlar, sarı şemsiyeler ve deniz kenarında güneşin tadını çıkarmak bir başka oluyor… Yaz bitmeden, tekrar yazın gelmesinin hayalini kuruyoruz. 

View post on Instagram
 

MGallery The Bodrum Hotel, Yalıkavak Marina’ya da birkaç dakika mesafede. Yani, bir gün alışveriş yapabilir, başka bir gün deniz kenarında rahatlayabilirsiniz. Otelden çıkmak istemezseniz de sonsuzluk havuzu, spor salonu ve spa sizi fazlasıyla oyalayacaktır. Hele ki süitlerden birinde kalıyorsanız, kendinizi gerçekten özel hissedeceksiniz.

View post on Instagram
 

Peki Ya Yemekler?

Bohemy Restaurant, Akdeniz mutfağının en leziz halini deniz manzarasıyla birleştiriyor. Ya da The Beach House’da, plajda serin kokteyller eşliğinde enfes atıştırmalıkların keyfini çıkarabilirsiniz. Tarladan sofraya ürünlerle yapılan yemekler... Burası tam anlamıyla bir gastronomi cenneti!

Ama durun, yemekle sınırlı değiliz — sanat da var: 

Oteldeki her köşe adeta bir sanat galerisi gibi. 200’e yakın sanat eserinin bulunduğu bu alanlar, tatilinizi bir sanat deneyimine dönüştürüyor. Hem ruhunuzu hem de bedeninizi besleyip, tatilin keyfini sonuna kadar çıkarıyorsunuz.

Bodrum’da hem ruhunuzu hem bedeninizi şımartabileceğiniz, lüksü ve rahatlığı aynı anda deneyimleyeceğiniz bir tatil arıyorsanız, MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak tam size göre! Ege’nin büyüleyici manzarası, bohem dokunuşlarla birleşen şıklığı ve her köşesinde sizi bekleyen sanat eserleriyle bu otel, Bodrum tatilinizi unutulmaz kılmak için birebir.

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın