Filenin Sultanları Gururla Yoluna Devam Ediyor

Filenin Sultanları finale çıkamadı ama kalplerimizi fethetti!

YAZAR: Yiğitcan Genç
tvf 3.png
TVF

Filenin Sultanları, Paris 2024'te yarı finalde İtalya’ya karşı zorlu bir mücadele verdiler ama maalesef sonuç bizim istediğimiz gibi olmadı. Evet, İtalya bizi 3-0 yenip finale adını yazdırdı ama bu, voleybol takımımızın sahada sergilediği müthiş enerjiyi gölgede bırakamaz!

View post on Instagram
 

25-22, 25-19 ve yine 25-22’lik setlerle İtalya’nın üstünlüğüyle biten maç, belki bize final kapısını açmadı ama Filenin Sultanları’nın sahadaki mücadelesi hepimizi gururlandırdı. Şimdi önümüzde Brezilya ile oynanacak bir bronz madalya maçı var ve milli takımımızın mücadelesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Unutmayalım, spor sadece kazanmak değil, aynı zamanda her durumda ayağa kalkabilmek demek. Filenin Sultanları, Paris’teki performanslarıyla bunu fazlasıyla kanıtladılar. Bizler onların yanındayız ve bronz madalya yolunda onlara sonuna kadar güveniyoruz. Kızlar, sahada tüm enerjinizi gösterin, çünkü biz her zaman arkanızdayız!

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın