Mizah Her Yerde: Sizi Güldürecek 5 YouTube İçeriği

Biraz da gülelim diyorsanız, sizi YouTube’a alalım.

YAZAR: Melis Karaca
Mizah Her Yerde
Google Arts&Culture/ Dilara Olgun

Gülmeye her zaman çok ihtiyacımız var. Charlie Chaplin’in dediği gibi: “Kahkahasız geçen bir gün boşa harcanmış bir gündür.” Hayat telaşı içinde hepimizin biraz geri durup gülme kaslarımızı çalıştırmamız gerekiyor. Bu listede telefonunuzun ucundaki birkaç mizah içeriğini göreceksiniz.

En yakın dostunuzla sohbet eder gibi

Watch on YouTube

Tam bir, iki dost bir araya gelirse örneğiyle başlıyoruz. İkisi de kendi alanlarında harikalar yaratan iki komedyen dost Kaan Sekban ve Ayşe Balıbey, bir yıldır Gömercin Kuşları isimli bir YouTube programıyla hayatımızda. Yerli diziler, Türkçe pop, dijital platform içeriklerine ayrılmış çeşitli bölümlerle başlayan, Kaan ve Ayşe’nin dostluklarından gelen dinamikleriyle izleyeni bir inside joke içinde hissettiren program zamanla evrilerek gündemde ne varsa “gömmeye” başlıyor. Şimdilik sezon arasında olduğunu tahmin ettiğimiz bu içeriğin geçmiş bölümlerine YouTube’dan ulaşabilirsiniz.

Stand-up evinizde

Watch on YouTube

Yaşadığınız şehre gelmemiş olabilir ya da kaçırmış olabilirsiniz. TuzBiber Stand Up, YouTube kanalına o haftanın gösterilerinden sahneleri ve ses getirmiş solo showları ekliyor. Deniz Göktaş’ın efsane Selam Selam gösterisini izlemek istiyorsanız kaçırmayın. TuzBiber’in YouTube sayfası sürekli aktif, pek çok yeni komedyen keşfedip gösterilerini takip etmeye başlayabilirsiniz.

Only Cans masasının bir parçası gibi hissedin

Watch on YouTube

Komedyen Deniz Özturhan, Eda Özyurt, Hande Yögen ve Tuba Ulu, bir masa etrafı konseptiyle yaptıkları YouTube serisinde yapay zekayla flörtten, power couple olmanın yollarına akıllarına ne eserse onu konuşuyor. Güldürüyor ve sizi bir kız grubu sohbetine dahil ediyor.

X’i hep sallayanlar

Watch on YouTube

Pınar Fidan ve Seda Yüz “poker yüzleri” ile podcast konseptinde yaptıkları PES programıyla Instagram’dan X’e, YouTube’dan Spotify’a her yerde kendilerini gösterdi. Maalesef ofansif mizahın her zaman karşılık bulamadığı ülkemizde X üzerinden yer yer tepki çeken kesitleri paylaşılsa da Fidan ve Yüz ünlü konuklarla konudan konuya atladıkları sohbet programının hakkını verdi. 41’inci bölümde final yapan programın arşivi evde iş yaparken ya da yürüyüşte dinleyecek ses arayanlara güzel eşlikçi olabilir.

melis karaca
Melis Karaca
Cosmopolitan Konular Editörü
Elif Melis Karaca gazetecilik kariyerine T24’te dış haberler editörü olarak başladı. T24’teki tecrübelerinin ardından Columbia Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu’nda yüksek lisansını tamamladı. Gündemi her yönüyle yakından takip etmeyi, dünyadaki her gelişmeye insan hikâyeleri gözüyle bakmayı seviyor.
Devamını okumak için tıklayın