Theo James İstanbul’da! Nerede Olduğunu Bilen Var mı?

Görenlerden konum bekliyoruz!

YAZAR: Yiğitcan Genç
Kevin Winter_Getty Image.jpeg
Kevin Winter/Getty Images

Bazen bir yıldızın şehre gelişi adeta bir fenomene dönüşüyor. İngiliz oyuncu Theo James’in İstanbul’a gelişi de işte tam olarak böyle bir durum! Eğer hala duymadıysanız, başrolünde yer aldığı “Divergent” ve “The White Lotus” serisiyle gönüllere taht kuran ve “The Gentlemen”’ dizisindeki rolüyle tekrar gündeme gelen yakışıklı oyuncu, şu an İstanbul’da. Peki, James İstanbul’da tam olarak ne yapıyor?

James’in İstanbul’da Geçen Yeni Filmi

Theo James, İstanbul’a yönetmenliğini David Mackenzie’nin yaptığı yeni bir gerilim/soygun filmi olan “Fuze”un çekimleri için geldi. Evet, bu da demek oluyor ki sokaklarda dolaşıp onu görmek için bekleyen hayranların gerçekten şansı var. Filmin konusu oldukça heyecan verici. Londra’daki bir inşaat alanında İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bir bomba bulunuyor ve olaylar gelişiyor.

Tabii James, film seti dışında İstanbul’un keyfini çıkarıyor mu, tarihi sokaklarda bir çay içip boğaz manzarasında dolaşıyor mu, orası meçhul. Ama ne zaman bir yerlerde görünse, sosyal medya hemen patlıyor!

Sosyal Medya Theo James’i Arıyor

Sosyal medyada küçük bir gezintiye çıkarsanız, genç kızların Theo James için sokak sokak İstanbul’u turladığını görebilirsiniz. Evet, doğru okudunuz. Theo’nun İstanbul’da olduğunu öğrenen hayranları, şehrin her yerinde onu arıyor. “Theo James nerede?” sorusu, TikTok'un en popüler sorusu haline geldi. James’in İstanbul’da hangi semtte olduğu, adeta bir dedektiflik meselesine dönmüş durumda.

Ama James’i görmek sandığınız kadar kolay olmayabilir! Bir yerlerde kahvesini yudumluyor olabilir, belki de gizli bir sokakta İstanbul’un büyülü atmosferinde kaybolmuştur. Ama ne olursa olsun, bu durum hayranlarını durduramıyor! Çünkü İstanbul büyük ama hayranlarının tutkusu daha büyük. 

Bir Yürüyüş Yapın: Belki de Theo’yu Görürsünüz

Bu bir stalk özendirmesi değildir ama İstanbul’daysanız, şu sıralar bir yerlere gitmek için fazladan bir bahaneniz var: Theo James’i dünya gözüyle görmek. Belki Eminönü’nde bir çay içerken, belki de Beyoğlu’nun sokaklarında bir film sahnesi çekerken karşınıza çıkabilir.

Kim bir Hollywood yıldızıyla İstanbul’da karşılaşma fırsatını kaçırsın ki? Eğer şanslıysanız ve James ile yollarınız kesişirse, bize de haber verin! Ama bulamazsanız da üzülmeyin, bu maceranın kendisi zaten başlı başına eğlenceli değil mi?

yigitcangenc1
Yiğitcan Genç
Yazar
Yiğitcan Genç, dergicilik hayatına bone Magazine & Curated Magazine dergilerinde başladı. Bant Mag., Dadanizm, L'Officiel Hommes Türkiye, Based Istanbul ve GQ Türkiye gibi yayınlarda editörlük yaptı. Dijital dünyada güçlü editoryal içerikler yaratmanın önemine inanarak üretimine devam ediyor.
Devamını okumak için tıklayın